من گرفتم حاجتم این بود مثلا این اتفاق بیفته ۴۰روز بخونمش خوندم هنوز ۴۰ روز نشده بود حاجت گرفتم ولی کاش نمیشد خیلی به ضررمون شد .از اون روز دیگه سوره حشر رو نخوندم.شاید ربطی نداشته باشه ولی دیگه این سوره رو هرگز نخواهم خوند
یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
ن ۴۰ روزه گرفتن ولی میگمک بعضیاشون ب هفته نکشیده شوهر میکردن اونایی ک خواستگار و دوس پسر نداشتن و دوس داشتن شوهر کنن....بعضیاشون بعد دوهفته یکیشون بعد ۲۲ روز ازدواج کرد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببین عزیزم وقتی چیزی رو زوری از خدا بگیری بهت میده ولی ب بدترین شکل ازت میگیره چون قسمت تو یکی دیگ بوده ولی تو از خدا یک چیز دیگ زوری میخوای اگ ب اون چیزی ک زوری گرفتی خیلی ب ضرورت و گرون تموم میشه برات جوری ک پشیمون بشی و بگی ای کاش اینو از خدا نمیخواستم من خودم زورکی از خدا شوهر اولم گرفتم ولی خب ب بدترین شکل ازم گرفتش و آخر چیزی رو ک خدا قرار بوده بهم بده رو بعد اون اولیه ک زوری خواستم و خودش میخواست بده رو داد
خب تو ماه رمضون اعتکاف رفتن و پیاده تا یک امامزاده ک تو یک دهات تقریبا با ماشین ۵ دقیقه ولی پیاده دقیقا رفت و برگشت از صبح زود تا نزدیک شب طول میکشه هم رفتن
اره ....چون تو ماه رمضونم اینکارارو کردن و از حضرت علی و همسرش خواستن
خدا از دهنت بشنوه😭😭واسه منم دعا کن
میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
ببین عزیزم وقتی چیزی رو زوری از خدا بگیری بهت میده ولی ب بدترین شکل ازت میگیره چون قسمت تو یکی دیگ ب ...
ببین من میگم صلاحمو بذار تو این ادم
زورکی و دستوری نیس خواهشیه
ینی اگر مثلا چند تا ویژگی مثبت توی ادم بعدی هست بذاره تو همین ادم
تازه شرایط اعتکاف رفتنم ندارم
میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403