2777
2789
عنوان

اگه برین خونه مادرشوهرتون و باهاتون سرد رفتار کنن چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادت کردم به این رفتارای مریض گونهالبته سالهاس کاتمهرکی بسته به نوع شخصیتش رفتار میکنه

من چون ارتباطم با بادرشوهرام و خواهرشوهرام خوبه و همیشه به درد هم میخوریم میترسم فک کنن تقصیر منه و با منو شوهرم بد شن

بخدا که اگه این‌کارو کردم انقد پیش بقیه خراب میشممثلا باید اونا منو بی اهمیت کنن منم نازشونو بکشم تا ...

ول کن بابا بذار اصلا خراب بشی

هرچی نازشونو بکشی بدتر میکنن

اینم همیشه یادت باشه ادم هرچی ظالم تر عزیزتر

فردا جاری داشته باشی میبینی واسه اون رفتارشون برعکسه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

مادرش ک مرده سری اخر پدرش نمیدنم چ مرگش بود برا هردوموم قیافه میگرفت اونم نه قیافه نعمولی! کلا کلشو کرد اونور ک سلام بهش ندیم(سری قبلشم ب خودم ب زور جواب سلام داد منتها اهمیت ندادم))

خلاصه دیگ اون شد اخرین روز‌اون خونه

شوهرم همونجا بهم گفت دیگ پامو اینجا نیمزارم

خدارشکر از دست خاهرای عفریطش راحت شدیم همشون متاهلن و گوشه خونه پدر

شاید چون برای روز مادر کادو براش نبردین هم بدتر شده 

بنظرم اگه میتونید یه کادوی کوچیک هم در کنار کادوی روز پدر براش بگیرید یکم دلشو به دست بیارید

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
مجبور نیستی یه کم غرورتو حفظ کن مثل خودشون سر باش

الان بعد ۲ ماه و نیم قراره برم

زیاد نمیرم و زیادم زنگ نمیزنم

یکی از دلایل ناراحتیشون از من همینه

منم بخدا اگه ازشون نمی ترسیدم و خونشون بهم خوش میگذشت ولشون نمی کردم

ولی همیشه با استرس میرم خونشون

درک میکنم 

ولی کاری رو بخاطر حرف بقیه و اینکه پیش بقیه بد نشین انجام ندین عزت و ذلت دست خداس

نیتتونو طوری کنید که هرکاری رو فقط برای خدا انجام بدید 

مثلا بگید بالاخره خوب یا بد پدر و مادرن از رفتن ما شاد میشن خدایا من یخاطر تو میخوام دل این پدر مادرو شاد کنم 

بنده های تو رو خوشال کنم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
شاید چون برای روز مادر کادو براش نبردین هم بدتر شده بنظرم اگه میتونید یه کادوی کوچیک هم در کنار کادو ...

آره برا مادرشوهرمم کادو میبریم ولی بخاطر این نیست چون روز مادر یکی از اقوام فوت کردن و نشد ما بریم اینو میدونن خودشون

بخاطر همونن که گفتم

میگن چرا خونتونو فروختین نزدیک ما بود

الان بعد ۲ ماه و نیم قراره برمزیاد نمیرم و زیادم زنگ نمیزنمیکی از دلایل ناراحتیشون از من همینهمنم بخ ...

اهمیت نده ،باور کن ما نمیتونیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم ،ولی میتونیم جایی که به عزت نفسمون توهین میشه نریم 

درک میکنم ولی کاری رو بخاطر حرف بقیه و اینکه پیش بقیه بد نشین انجام ندین عزت و ذلت دست خداسنیتتونو ط ...

آره درست میگی واقعا

حالا بنظرت اگه سرد بودن هی نازشونو بکشم خودم سر صحبت باز کنم یا نه 

همیشه همینن من محل میدم شرمنده میشن

اخ کاش مال منم شرمنده شن

چون من خدا شاهده تا حالا بی احترامی نکردم به کسی ولی همیشه بخاطر رفتار سرد مادرشوهرم استرس دارم و همیشه از خودم میپرسم آخه مگه جرم کردی چرا انقد ازش میترسی

هیشکی درکم نمیکنه

ول کن بابا بذار اصلا خراب بشیهرچی نازشونو بکشی بدتر میکنناینم همیشه یادت باشه ادم هرچی ظالم تر عزیزت ...

۴ تا جاری دارم با دوتاشون خوبن با دوتا بد

اما خب اون دوتا که باهاشون خوب نیستن خداییش مشکل از خودشونه ولی من کاری نمی کنم بخدا

آره درست میگی واقعاحالا بنظرت اگه سرد بودن هی نازشونو بکشم خودم سر صحبت باز کنم یا نه

🫠😁 اگه تکبر دارن و رفتارشون متکبرانه و با غروره لازم نیس خیلی تواضع به خرج بدی در همین حد که حرمت پدر پادر شکسته نشه اوکیه

ولی اگه مدلشونه و میدونی از تکبرشون نیس چه اشکالی داره شما گرم بگیر اونم نه خیلی زیاد که از عکس العملشون جا بخوری

چون اینجور آدما دست خودشون نیس نمیتونن زیاد گرم رفتار کنن 

اگرم از چیزی ناراحتن و بحثشو خودشون باز کردن با زبون خوش توضیح بدید با احترام علت کارتونو

اگرم خودشون باز نکردن بستگی به شرایط داره که ادم خودش باز کنه یا نه

در هر صورت مهمونی جاش نیس

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!