2777
2789
عنوان

دلشو نداری نیا و نخون لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست
ولی خانومی که اینجا غسال افتخاری بودن و از تجربیاتشون نوشته بودن گفتن اصلا ناخون هارو نمیکنیم

پس چجور با ناخن مصنوعی و کاشت شده غسلش میدن من ب چشم خودم دیدم جدا کردن 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب کی جداکرد؟

ب من و دختر عموش ک اونجا بودیم گفتن من دلشو نداشتم فقط نگاه کردم اما دختر عموش به چاقو آروم و سخت جداش کرد 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

اره خدا رحمتش کنه . برای غسل مهمه عزیزم غسل میت که تطهیر باشه . 🥺

بدنم مور مور شد با خوندن این تاپیک 

واقعا آدما چقدر بی ارزش و زندگی چقد مسخرست 

منی که امروز خودم با اراده ی خودم میرم حموم ممکنه فردا زیر دست غسال باشم و بقیه برا دست زدن بهم بعدش باید غسل کنن 

یاد فوت بابابزرگم افتادم که وقتی دفن شد و برگشتیم خونه خاله هام همه رفتن غسل کردن چون به بابابزرگم دست زده بودن 🙃

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
🥲من از دید خودم گفتم حس کردم چقد اذیت میشه وقتی دارن اینجور ناخن هاش جدا میکنن برای منی ک دیدم صحنه ...

بهتون تسلیت میگم ، برای شما صحنه دردناکی بوده خودش چیزی حس نمیکنه جسم بدون روح دردی نداره

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

صحنه از جلو روم پاک نمیشه بدن زخمی و بخیه های نا متقارن و بدن سرد و آرایشی ک روی صورتش سیاه شده بود ...

از کل مرگ دوستت همین ارایش و به خودش رسیدنه یادت هست؟

عجب دوستی داشته اون مرحومه

دلتنگ آواز قو🦢
این تاپیک دروغ محضهمن خودم نه کاشت دارم نه هیچوقت ناخن گذاشتمولی حق الناسه اینجور دلشوره میندازی به ...

چه حق الناسی!!...اتفاقا این جور خبرها باید نشر داده بشه تا بلکه مردم به خودشون بیان...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"