2777
2789

این قانون برای اینکه (قدیما هم رسم بوده انگار)اگه زنی شوهرش مرد بی سرپرست و بی یاور نمونه،یکی باشه که هزینه زندگیشو بده

در ضمن اگه به خونش رفت و آمد داسته باشه مرتکب گناه نشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینکه هنوز باهاشی ارزش خودتو اوردی پایین

میگه شان زن بالاتره نباید اینجوری حرف بزنه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ازمایش ژنتیک!!!کل ارزش زن همینه؟

کلا دین به افزایش جمعیت و فرزندپروری میپردازه

وقتی یه مرد ۴تا زن داشته باشه میتونه ۴تا زن حامله و حداقل ۴تا فرزند به جامعه اضافه کنه

ولی زنی که چهارتا شوهر داره توی یه بازی زمانی فقط میتونه یه بچه اضافه کنه

این همه زنی که خیانت مسکنن استثناست؟الان داری توجیح میکنی که یک چهارم یه مرد ارزش داری؟

یعنی هرچی مرد بیشتر زن بگیره ارزشش بیشتر میشه؟😂😂😂 

چقدر تفکراتت پوچه 

خیانت هم ربطی به ازدواج همزمان نداره 

زنی که خیانت میکنه توی دلش فقط اون مرده نه شوهره خودش 

ولی مرد میتونه هم زن خودشو دوست داشته باشه هم همه ی زن ها رو مثل حبیب

امضامم بخون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

حدست اینه که کل ارزش زن و هدفش از زندگی زاییدنه؟

کی من اینو گفتم با خودت درگیری میگم شاید علتش این باشه گرچه مادر شدن خیلی با ارزشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
یعنی هرچی مرد بیشتر زن بگیره ارزشش بیشتر میشه؟😂😂😂 چقدر تفکراتت پوچه خیانت هم ربطی به ازدواج همزما ...

عزیزم پرچمای امضاتو الان دیدم❤️

برا خودم متاسفم که باهمچین ادمی حرف زدم