2777
2789
عنوان

بعداز اینکه عقد کردم زنگاش شروع شد بیاین لطفاً بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 57 پست
جدی؟چطوری باید زنگ زد میترسم اینکارو کنم تلافی کنه بدترشه

نه خیلی راه عاقلانه ای هست پ طوری باهاش برخورد میکنن که جرات نداره دیگه بهت زنگ بزنه کسی هم متوجه نمیشه از نت شماره فتا رو بردار

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
چند سال باهم بودین اون آقا واقعا میخواست شمارو ؟؟همسرتون الان دوست دارین ؟؟اون آقا انگار بچه ست چند ...

حدود۳یا۴سالی باهم بودیم دفع دوم که بعد چنسال باز اومد سمتم یکسال پیگیر بود تا بالاخره راضی شدم دفع دوم انگار خیلی مث اون اول نبود حسم و بیشتر عاقلانه بود رفتارم الانم عاشق همسرمم و با صدتای این آدم عوضش نمیکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدارم منم مثل تو بشم منم با آقایی بودم جدا شدیم همش میترسم اون اگه ازدواج کنه یا من دوباره دیگه هی ...

به مرور زمان وقتی ازش بگذره دیگه براتون عادی میشه و چنسالی که بگذره دیگه حستون عوض میشه و عاقلانه تر نظر میدی راجع به رابطه ای که باهاش داشتی و کمکم از خاطرت میره و قطعا آدمی خیلی بهتر از اون میاد تو زندگیت چون تو دیگه عاقل ارشدی..

نه من کلا الان هیچ احساسی به اون آدم ندارم و برام فراموش شدس حتی وقتی که زنگ زدم هیچ حسی نداشتم فقط ...

شمارتو عوض کن بگو می خوام تو دوستام یکسریارو اصلاح کنم چون تو نامزدی پرینت و...میضه زشت میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

منم یه همچین شرایطی واسم پیش اومد خطمو عوض کردم الان واسه خودم راحتم با اینکه همه چیز رو اون یکی خطم بود ولی گفتم زندگیم مهمتر یه خط دیگه ولی دیگه راحت میشی این آدمی ک با اینکه میدونه متاهلی بازم زنگت میزنه پس بدون دنبال دردسره خطتو عوض ک دیگه راحت باشی