2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 170 پست
بگو مامان کسی هست که کنارته برات غذا میپزه وقتی مریض میشی مراقبت می‌کنه بعلت می‌کنه..برات اسباب بازی ...

مرسی باید همینارو بگم 

آنقدر بهم ریخته بودم اصلا به فکرم نمیشید اینا 

مرسی واقعا کمکم کردید 

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

من بزرگش کردم تمام مدتی که ایشون بچه شیرخواره رو ول کرده بود رفته بود من شب بیداری کشیدم تا گشنه نمو ...

عزیزم تو خیلی مهربونی ولی در این موردبا همسرت صحبت کن که تکلیف تو هم روشن بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی مجرد سن بالا بودی؟چون نمیتونم درک کنم یکی بره للگی بچه یکی دیگه رو کنه تازه بهش بگه بچم

نه طلاق کردم 

من عاشق بچها بودم ، شوهرمم مرد خوبی بود بعد که با بچم آشنا شدم همون اول کار مهرش افتاد به دلم از بس آروم و شیرین بود 😭

اسی مقصر خودت بودی از روز اول همسرت خاسته بجه رو بده به مادرش و شما قبول نکردی.رو چه حسابی اجازه ندا ...

شما خودتونو بذارید به جای من 

دو سال بچه رو بزرگش کردم اصلا فکرشم نکردم بچه من نیست 

یهو مامانش اومده میگه بچه رو بده من 

بخدا اگر قلب آدم رو بخوان بگیرن راحت تره تا اینکه بچمو که هرشب بغلم می‌خوابه بدم بهش ببره به همین راحتی

عزیزم ما اینجا احساسی نظر میدیم.

حتما با یه روانشناس مشورت کن.

چون نمیشه به بچه هم دروغ بگی .اینجوری بدبین میشه.

اون خانمم بعید میدونم وقتی نوزاد بوده ولش کرده الان بخواد بچه رو ببره و برای خودش دردسر درست کنه.

احتمالا یه مدت کوتاهی میاد گیر میده دوباره میزاره میره

نه طلاق کردم من عاشق بچها بودم ، شوهرمم مرد خوبی بود بعد که با بچم آشنا شدم همون اول کار مهرش افتاد ...

پس خیلی دل بزرگی داری کمتر کسی میتونه اینجوری باشه وایسا ببین خدا چجوری یه جا جواب همه این خوبیت رو میده و بالا برتت بابت نظر اولمم امیدوارم ناراحت نشده باشی چون من کمتر نامادری دیدم با بچه همسرش سازگاری داشته باشه برای همین تعجب کردم و پرسیدم 

یه کاربر نخودمغز هم هست تو تاپیکت که شیرین عقل میزنه حرفای اونو اصلا جدی نگیر  

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اصلا منطقی نیست من ازش خواهش کردم گفتم من به عنوان مادر بچه میبرمش مهد و منو مامان همکلاسی هایش میشن ...

اسی اصلا حرف خوبی نزدی شما یه زن بابا ویه مادر خونده هستی اصلا حق نداری بگی من مادرشم ودوستاش بایدمن ومادرش بدونن نه شمارو      خودتو بذار جای اون مادر  حتما شرایطشو نداره وگرنه بچشو به شما نمیسپرد 

اوشون مادرشه وشما زن بابا اون بچه خودش باید شما رو به هر نامی دوست داشت صدا بزنه 

عزیزم ما اینجا احساسی نظر میدیم.حتما با یه روانشناس مشورت کن.چون نمیشه به بچه هم دروغ بگی .اینجوری ب ...

مرسی من خیلی آروم شدم نظرات رو خوندم ، همه تن و بدنم می‌لرزید وقتی تاپیک زدم

همین کارو میکنم الان هماهنگ میکنم با روانشناس

پیشنهاد من اینه مهد کودکش با اون خانم تماس بگیره وباهاش صحبت کنه که چه اسیبهایی این خانم با حرفهاش به بچه میزنه از در دشمنی ودعوا بخوابن جلو برین متاسفانه همه چی بدتر میشه

پس خیلی دل بزرگی داری کمتر کسی میتونه اینجوری باشه وایسا ببین خدا چجوری یه جا جواب همه این خوبیت رو ...

مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی❤️

اسی اصلا حرف خوبی نزدی شما یه زن بابا ویه مادر خونده هستی اصلا حق نداری بگی من مادرشم ودوستاش بایدمن ...

آخه ببینید همه اولیا منو به عنوان مادر میشناسن 

من ترسیدم بچهاشون هم متوجه بشن و به بچم حرفی بزنن

نیمخوام یهو زندگی آرومی که داشته بهم بریزه 

یهو از همه طرف چیز هوایی بشنوه که براش عجیب و جدیده