2777
2789
عنوان

وای خدا دارم آتیش میگیرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 170 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی خودشه.بتو چه؟دایه ی مهربانتراز مادر

خب این داره بزرگش میکنه 

بچه ک حرف گوش نکنه پدر آدم در میاره این بچه یوم نوجوان بشه این خونمون دیوانه میکنه

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

چرا باید به به مامان خودش بگه خاله و به شما که مامان ناتنیش هستی بگه مامان؟

خب براش شفاف سازی کن

مثلا بگو من مامان واقعیت نیستم ولی خیلی دوستت دارم اون مامان خودته ‌ولی پیشت نیس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چطور به این خانم چه پیش ایشونه داره تربیت میشه کقتی براش مشکل حاشیه ایجاد کنه و بی ادب بشه اونوقت م ...

اون مادر ولی دوس نداره کس دیگه ای بچه شو تربیت کنه

اگه دوس داشت نمی اومد سراغ بچه ش

عزیزم بچه ی خودشه.ولی گفتن این حرف ها واقعا کار یک مادر عاقل و فهمیده نیست.اون بچه ضربه میخوره.

همون به هرحال تربیتش با اسیه 

فردا هرچیییی بشه دیگه نمیگن تو مامانش نیسی 

میگن تو تربیتش کزدی

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

وقتی انتخاب کرده زورکی مادر یه بچه باشهجور این چیزام بکشه

بنده خدا میگه از شیرخواره بودنش بزرگش کرده مگه افتاده تو زندگیشون؟

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

اسی جان بچه ها همه چیز رو درک میکنن براش با داستان تعریف کن و بگو تو مادر خونده اش هستی و دوستش داری این و مطمئن باش بچه خودش بعدا میفهمه ذات ادما رو حتی ذات مادرشو

اگه میدونی منطقیه باهاش حرف بزن.و بگو با این حرف ها فقط این بچه اذیت میشه.بگو به خاطر آرامش بچه این ...

اصلا منطقی نیست من ازش خواهش کردم گفتم من به عنوان مادر بچه میبرمش مهد و منو مامان همکلاسی هایش میشناسن لطفا بذار خودم ببرمش جشن مهد که بقیه نفهمن بچه من نیست

از لج اصلا بچه رو نیورد که ببرمش جشن 

بعد که میگم بهش ، میگه مامانش منم من تشخیص میدم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.