2777
2789
عنوان

وای اینا که کنار شوهرشون اخم میکنن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 22 پست

ی نمونه سمیشو داریم البته بهش حق میدم بعد40 سال تونسته ی شوهر35 ساله کنه 

دیگه خدارو شکربیشتر از این ی مورد ندیدم همچین ادماییو 

چرا من هیییییییچوقت این حسو نگرفتم کسی بخواد شوهرمو تور کنه چ نگاش کنن چ حرف بزنن باهاش 

یا من گیجم خدایی 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یکی رو شدیدا دوسش داشتم ولی خب رفت با یکی دیگه و من حتی یه بارم با اون دختره بدرفتاری نکردم و برا ...

منم درک نمیکنم من نیشم همیشه بازه 😂😂😂

ولی خب همسرمم موردی نیست ک بقیه براش عشوه و غمزه میان 😂😂 

چقد راحت تهمت میزنیحالم بهم خورد لیاقت نداری جوابتو بدم

کسی ک مدام اینو اون بهش اخم میکنن ک خودشم میگه و افتخار میکنه بهش مشخصه چیکارس وگرنه چرا ما ندیدم ازین چیزا ...چون خودمون به پارتنر این و اون نمیچسبونیم

بای بای 😂

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی ک مدام اینو اون بهش اخم میکنن ک خودشم میگه و افتخار میکنه بهش مشخصه چیکارس وگرنه چرا ما ندیدم از ...

تو از کجا مدونی هعی من دیدم

من چند تا تاپیک راجبش دیدم و فهمیدم برای خیلیا این اتفاق افتاده با خودم فک کردم چه چیز چرتی

تو لازم نیس چیزی ازت ببنن شخصیت حال بهم زن و ذات خراب نشون میده چجوری آدمی هستی

بذار خصوصیاتتو بگم خودخواه بی توجه به احساس بقیه خودش همه کاره فک میکنه بقیه هم مثل خودن مغز خراب قلب کثیف حسود حال بهم زن

تو رو مجردا هم گردن نمیگیرن انتظار داری متاهل نگات کنه🤣

تو از زندگی من کوچک ترین اطلاعی نداشتی ولی به راحتی واس خودتو دوختی و بریدی

من شاید از این تاپیک مشخص نشه چجوری آدمیم ولی با اون دو تا کلمه تو شعور و ادبیات صرفا به یه نقد اجتماعی که کلا جمع بسته بودم و رو شخص خاصی زوم نکردم مشخص شد در حدی نیسی که آدم حساب کنم البته حیوون هم حسابت نمیکنم صد رحمت به حیوونا

حیف حیوون