2777
2789
عنوان

شوهرتون این کااااارو کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از دیشب به الان هیچ حسی ندارم از همه بدم میومد بعد اون اتفاقا انگار جای قلبم تو سینم خالیه حسی ندارم اصلا انگار سرم 

سرم درد میکنه شوکی که دیشب بهم وارد شد تا پای مرگ رفتم مردنم رو دیدم تو اون وضع دلم خیلی خانواده امو میخواست اما برای اینکه شوهرم بد نشه گفتم هیچی نگو بهشون عین مرده ها افتاده بودم

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻

افتادی وسط یه بر شرشیت خودتم داری شیت میشی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اره گفت با چاقو خودمو میزنم اگه حرف نزنی ترسید لال شده باشم از ترسم اسمشو گفتم ول کرد چاقو رو هی تهد ...

رمان زیاد میخونی 

فیلم هم که زیاد میبینی 

ولی یه پایان خوش جور کن که بقیه خوششون بیاد 

نویسنده خوبی میشی 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

اسی بیشتر رو تخیلاتت کار کن

داستانت خیلی حاشیه داره

و حرفا بهم ربطی نداره

یکم کار کن رو داستان تا دفعه بعد بازدید بیشتر شه

خدایافظ

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

ازش تو کاغذ دست نوشته گرفتم اگه یه بار دیگه اذیتم کنه یا دست روم بلند کنه جدا میشم 

نمیدونم چی درسته چی غلط اگه راهی میدونید که تهدیدش کمم همچین کاری نکنه و آدم بشه کلا بهم بگید 

اولا اون حرف ناجوری ک میگی رو نباید میگفتی هرچی باشه مادرشهدوما ببرش تیمارستان بستریش کن عادی نیس ای ...

عزبزم روانپزشک ها خودشون بیشتر به درمان نیاز دارن

تیمارستان لفظ درستی نیست

کسایی که سالم هستن به خاطر کسایی که خودشون مشکل روانی دارن آسیب میبینن

کسایی که خودشون سالم‌ میدونن نمیرن روانپزشک

چون همش میگیم دیوانه ها میرن روانپزشک

و لفظ تیمارستان درست نیست

روانپزشک خوب هم کم داریم

کنترل خشم ندارن مردم

شرایط جامعه جوری هست همه ما ذهنمون درگیر هست هر کسی عصبانیت خودش یک جور نشون میده

کلا کار اسی بد بوده

فحش و ناسزا هم حد داره

منم شده عصبانی بشم و چیزی بگم ولی هر ادمی رو خانوادش حساسه

برعکس همین قضیه بود اسی چه برخوردی داشت

هیچوقت هیچوقت تو دعوا پای خانواده هارو وسط نکشید

کی بزرگ میشین خدا میدونه

اسی شمام مسول تربیت بچه اون خانواده و امر ب معروف مادرشوهرت نیستی

نهایت باید ب شوهرت گوشزد میکردی من دیگه نمیرم ب خاطر بچم ک هر حرفی رو نشنوه

تا طر حد مرگ دیشب رفتم عین دیوونه ها شده بودم تو دهنم هی میگفتم میمیرم شوهرم از ترسش میگفت الان میرم ...

دوتایی از بالا خودتونو پرت میکردید

چون هردو آنورمالید

ما هم با این داستانای تخیلی انقدر آزار نمیدادی 

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

شوهرم خانوادگی تو ارثشون خشونت و عصبانیت هست تو دوران نامزدی همشون اذیتم کردن با روح و روانم بازی کردن منو نسبت به شوهر و برعکس بهم ب بین کردن بخاطر حسادت هاشون و آخرسر نتیجه اش شد این