2777
2789
عنوان

شوهرتون این کااااارو کنه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2262 بازدید | 90 پست

برو جون خودتو نجات بده. اگه نرفتی پزشکی قانونی پاشو همین الان برو.

برو و هرگز به اون خونه برنگرد. فقط برو.

کار اشتباهی کردی به مادرش حرف بدی زدی، ولی جواب حرف بد، حرف بده، نه وحشی گری. تو فقط برو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدش که افتاده بودم زمین واقعا فکر کردم دارم میمیرم از دهنم کف میومد یکم فکر کرد فیلم بازی می‌کنم یکم ...

خدای من چقدر ترسناک اون ضربه های به سرت و اون استرس باعث تشنج شده 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
چرا خدا به مردا زور و قدرت داده ؟ که زن ها رو کتک بزنن؟ صبح تا شب تاپیک کتک میبینم انقدر که مردا هار ...

اصلا اینو در نظر نگرفتی که اسی بهش فحش مادر داد خیلیا رو مادرشون حساسن 

اول اینکه عزیزم مردا رو خانواده شون مخصوصا مادراشون خیلی حساسن مادر منم یکبار مادر پدرم رو مسخره کرد بینشون دعوا شد 

دوم اینکه بنظرم شوهرت هم رفتار خوبی نشون نداده و خشونت زیادی به خرج داده 

یکم بذار از این ماجرا بگذره مثلا فردا یا پسفردا برو اروم باهاش صحبت کن و پیش یه مشاور برین. اگه باهات صحبت کرد سعی کن باهاش وقت بگذرونی و ادمش کنی

اگه هم که نه و خیلی اذیتت کرد تا دیر نشده طلاق بگیر خودتو خلاص کن

راستش من کسی به مادرم توهین کنه دقیقا همینجوری میزنمش که مرگ و به چشاش ببینه حق نداشتی به مادرش فحش ...

منم هرکس هرچی به خودم بگه میبخشم ولی وای به حال اینکه به پدر و مادرم توهین کنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

برادرشوهر کوچیکم بچه است اینستا رو باز کرده بود پیش پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم همش درباره مسائل جنسی توضیح می‌داد منم خجالت کشیدم اعصابم خورد شد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
چرا خدا به مردا زور و قدرت داده ؟ که زن ها رو کتک بزنن؟ صبح تا شب تاپیک کتک میبینم انقدر که مردا هار ...

والا به زنا هم یه زبونی داده که اگه بخوان ازش استفاده کنن چند برابر زدنه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

اصلا اینو در نظر نگرفتی که اسی بهش فحش مادر داد خیلیا رو مادرشون حساسن

مگه مجوز میشه بری بزنی؟ مگه رفت مادرشو زد؟ فحش داد فحش بده. هیچ چیزی، مطلقا هیچ چیزی مجوز این نیست مثل حیوان دیگران رو بزنیم.

بعدش کامل هی میگفت ک...تو ک...ت 10 بار با صدای بلند هی گذاشت هیچ کس هیچی نگفت بچه ام سواستفاده میکرد دیدم مامانش بدشم نمیاد پیش پسر بزرگش به بچه هیچی نمیگه خانواده نشسته آخه یه بارم درباره رفتاری بچه اش اومد پیش شوهرم با خنده گفت این سایزشم میگه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر...یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤👌🏻
برادرشوهر کوچیکم بچه است اینستا رو باز کرده بود پیش پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم همش درباره مسائل جن ...

ادامه داره هنوز؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"