من بایه پسری دوست بودم مهندس بود وشدیدا هم منو دوست داشت وعاشقم بود خونه داشت ماشین داشت قیافه وتیپشم معمولی بود وقتی اومد خواستگاریم بابام خون به پاکرد گفت من به یه مهندس زپرتی که حقوقش ۱۵تومنه دخترنمیدم باز اگه شغل رسمی داشت چه بهتر اما نه من راضی نمیشم ومنم داشتم درس میخوندم بچه بودم حرف بابامو گوش کردم الان اون پسره ازدواج کرده توبالای شهرخونه وماشین همه چی داره ولی من مستاجرم بایه شغل رسمی هم ازدواج کردم خیلی پشیمونم
من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست
چرا مقایسه میکنی عزیزم کسی از توی زندگی کسی خبر نداره . قسمت شما این آدم بوده پشیمونی واقعا بیخوده شما آسمونو زمینم میدوختی به هم این آدم ماله شما بوده
من یه جمله دارم که میگم با تصمیم خودم راهی رو برم که برینم به خودم بهتر از اینه با نصیحت بقیه راهی رو برم که دوست ندارم تامام😂
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولش کن گذشته ها گذشته.من یه خواستگار داشتم هیچی نداشت اون موقع حتی ماشین بعد من زد و پولدار شد ماشین شاسی بلند و غیره و غیره .ولش کن خدا سلامتی بده.من به همینی دارم راضیم.اون خیلی خسیس بود از دستش به زور اب میچکید
ببین عزیزم همه میدونیم که دخترا اسم ازدواج میاد کلی شاد و خوشحال میشن اجازه بده ازت نپذیریم که به زور ازدواج کردی خواست خودتم بوده الان اونو هی مقایسه میکنی و زحمات این شوهر بنده خدا به چشمت نمیاد . این مقایسه چیزی جز ناارومی برای شما ندراه کسی رو مقصر ندون
ی زمانی کارمند رسمی خیلی امتیاز داشت برای خانواده ها الان اگه کسی بخواد آینده مالی خوبی داشته باشه ب ...
دقیقااااا
الان شغل دولتی واقعا ... آدماش خیلی زحمت میکشن و به جایی هم نمیرسن ( بزار اینجوری بگم 😂(
مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂
منم الان بابام گیر داده بشین بخون برا فرهنگیان هنوزم میتونی بری زیر ۲۴ قبول میکنن
من : باش حتما اصن هر چی تو بگی... 🫡😂
بعد کار خودمو میکنم