2777
2789
عنوان

تغییر نام محدثه لطفا جواب بدین😭😭😭❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 94 پست
میترسم دردسرش زیاد باشه وکیل هزینش ۴۰ میلیونه

نه من دپستم خیلی کمتر داد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه...مراجعه کنید ثبت احوال نوشته شده شرایط تغییر اسم...ضمن اینکه محدثه از اسامی حضرت زهرا هست

از القاب حضرت زهراست

مگه این که تازه قوانینش عوض شده باشه وگرنه مثل این اسما رو تغییر میدادن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
از القاب حضرت زهراستمگه این که تازه قوانینش عوض شده باشه وگرنه مثل این اسما رو تغییر میدادن

اقاب ربطی نداره فقط فاطمه زهرا زینب عوض نمیشن من خودم اسممو عوض کردم مامور ثبت احوال اینو کفت

به جز اسم فاطمه زهرا و علی تمام اسامی قابل تغییر هستن خودم از اداره کل ثبت احوال خراسان پرسیدم 

گفت حتی محمد رو عوض میکنیم اما سه اسم بالا رو نه 

حتی چیزی نمیتونی به اسم اضافه کنی چه برسه بخوای کم کنی 

از القاب حضرت زهراستمگه این که تازه قوانینش عوض شده باشه وگرنه مثل این اسما رو تغییر میدادن

مراجعه کنید اونجا متوجه میشین

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
میترسم دردسرش زیاد باشه وکیل هزینش ۴۰ میلیونه

فعلا به جای هزینه کردن بگو اطرافیان اون اسمی که دوست داری صدات کنن‌

بعدا از سرت میوفته

مثلاً وقتی سی سال رو رد کردی...

یکی از آشنایان مون مثل شما مهمونی گرفت و اسمش رو تغییر داد بعد مدتی پشیمون شد و باز دنبال اسم قبلی اش بود 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

فعلا به جای هزینه کردن بگو اطرافیان اون اسمی که دوست داری صدات کنن‌بعدا از سرت میوفتهمثلاً وقتی سی س ...

برای مهم تو دانشگاهه بعدشم من همجا اسمم زدم ملینا فامیل اومد تو کامنتا برگشت کلی مسخرم کرد و گفت تورو چ ب ملینا