2777
2789
عنوان

درس خوندن بچه ها و فضای مجازی

33 بازدید | 5 پست

اینی که می نویسم ، البته تو فضای مجازی پر هست ، ولی باز نی نویسم .

بلاگر ها رو در نظر بگیرید ! چقدر تاثیر گذاشتن رو زندگی آدم ها ، پول هم که کم در نمیارن ، حالا یه بچه ، منو ببینه که ۱۵ ساله کارمند هستم و چیز خاصی ندارم ( البته خدا رو شاکرم که فعلا سالم هستم و خورد و خوراک عادی دارم) ، ولی خوب عمرم رو تو تحصیل و کار گذاشتم ،اونم کار سخت بیمارستان و شیفتهای شبانه ،  و بعد یکی رو ببینه که با انتشار عکس و تجسم یک زندگی خیالی ، کلی پول درآورده ، چه فکری در مورد تحصیل می کنه ؟ 

چه از دید علمی ، چه مذهبی و چه اجتماعی ، از وقتی که این جور چیزا اومدن ، جامعه رو خراب کردن ، آخه این سریال های ترکی ، چه هدفی دارن ؟ 

میدونم بعضی ها میگن،  تکنولوژی هست و بسته به نوع استفاده داره ، ولی در کل تاثیرات  مخرب اون ، به ویژه در نسل جوان و به ویژه دختران جوان ، خیلی زیاد بوده . برای عده ای اینیستا شده زندگی

حرفهاتون رو قبول دارم 

کلا زندگی هامون شده فقط مادی 

غیر از تاثیر فضای مجازی ، دقت کنید میبینید که تو هر خیابون ، تو هر کوچه پس کوچه ای ، کلی مغازه و پاساژ و ‌... اینها شده و چشم ما عادت کرده به دنیا زدگی در حالیکه قدیم بازارها جایی دورتر از خانه ها و محله ها بود و مردم هر روز با بازار روبه رو نمیشدند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفهاتون رو قبول دارم کلا زندگی هامون شده فقط مادی غیر از تاثیر فضای مجازی ، دقت کنید میبینید که تو ...

و ادامه میدم حرف شما رو ، تو بازار های قدیم هم ،که چیزی معمولا نمی فروختن ، این همه چیز میز نبود . بازار های قدیمی ، بیشتر محلات کار و تولید بودن ، شاید بگم ، بیشترش،  آهنگری و نجاری ، خیاطی ، حتی تعمیر چطر هم یادمه ، یکی بود فقط شیر می فروخت ، عده ای آب آشامیدنی . الان مغازه که چه عرض کنم ، یه جورایی عجیب شده ، به قول شما مادی گرایی بدجوری چشمامونو بسته