2777
2789

بعد یهو میبینم اینجا تو شانزده سالگی و حتی قبل اتمام دبیرستان ازدواج کردن

چه برسه ترم اول دانشگاه

این موضوع هیچوقت برام عادی نمیشه ،هربار به خودم میگم عزیزدلم خانواده ها و فرهنگ ها متفاوته ، ولی هر بار شوک میشم💆‍♀️😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من نیز

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور تازه میگفتم اینا از بچشون عاجزن یا عقده شوهر دارن😂مسخرشون هم میکردم😂

واسه خودم ک پیش دیدم نمیشه تو قسمت دست برد😂🤝🏻

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

واییی بخدا😐🤌

الان مثلا من ترم 3 ام ولی در نظر خانوادم همینطورم خودم هنو خیلی کوچیکم

اونوقت دوتا از دخترای فامیلامون از من کوچیکترن دانشگاهم نرفتن حتی شناسنامشونم عکس دار نی ازدواج کردن و من ریختم😐

اونقت تاپیک میزنم میگن تو حسودی میکنی انگار قحطی شوهر اومده 😂😔

میدونی من کی شوک شدم؟موقعی ک دوست مجردم کلاس دهم حامله شد

جمله دومت سراسر پارادوکسه😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

واییی بخدا😐🤌الان مثلا من ترم 3 ام ولی در نظر خانوادم همینطورم خودم هنو خیلی کوچیکماونوقت دوتا از د ...

یه اشنای داریم خواستگاری کرد ازم

میگفت دانشگاه رو انصراف بده ،کار و درس زن رو خسته و پیر میکنه 

خواستم بگم آره عزیزم سلولای مغزم تو کنکور و دانشگاه تجزیه شده که بیام اشپز و سرویس ده شخصی بشم برا شاهزاده شما😂

😂😂 اون موقع همه ما پشمامون ریخته بود هیشکی هم جرات سوال پرسیدن ازش نداشت

حالا چیکار کرد

با اون طرف ازدواج کرد ؟ 

یا سقط

یه اشنای داریم خواستگاری کرد ازممیگفت دانشگاه رو انصراف بده ،کار و درس زن رو خسته و پیر میکنه خواستم ...

یاخدا چقد رو دارننن🤣🤣🤣

همینو بگو انگار اسکل بودیم بریم دانشگاه که حالا یکی پرو پرو بگه عه خسته میشی بزار کنار کوزت من باش😐🤌