2777
2789
عنوان

شما کدومو ترجیح میدین راستشو بگیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 52 پست

منم نامرئی شدن رو ترجیح میدم. وراجیای ذهن خودم برا خودم بسه برا بقیه رو دیگه نمیتونم تحمل کنم😂😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه آدم بتونه ذهن افراد رو بخونه بعد یه مدت واقعا مشکل روانی پیدا میکنه بعدم نامرئی شدن خیلی خوبه، م ...

خیلی خوبهههههه دقیقا بهش فک نکرده بودم

منکه خودم از بس فکر میکنم روانی شدم چ برسه ذهن بخونم...

بعد خیلی خوبه نامرئی باشی برین توو وسایل بقیه نفهمن کی ریده خخخخخ

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

واسه چی ۲ گلم

چون اون چیزی که توی ذهن آدماست گذری هست شاید دیدی یک لحظه حالشون خوب باشه راجبت فکر مثبت داشته باشن ، یک لحظه حوصله نداشته باشم توی دلشون بد و بیراه بگن🤣🤣🤣

ولی نامریی شدن خیلی خوبه خیلی کارا میشه کرد البته کمک های انسانی و نوع دوستانه

عاشق امام زمانم❤

ذهن خونی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نامرئی بشم برم اون آدمایی ک اذیتم می‌کنند کتک بزنم 🤣😐

وای خیلییی حال میده قشنگ دیوونه میشن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نامرئی شدن

مثل ماتاهاری جاسوس ، جاسوسی ده تا کشور رو واسه هم میکنم:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

۲اگه نامرئی شی میتونی بری خونش ببینی راجبت چی میگه،اینطوری هر دو اپشنو باهم داریدیس ایز ایلان ماسک

باریکلا چ باهوش 

باریکلا چ باهوش

گیان❤✌

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

من نامرئی شدن بدردم نمیخوره چون جاییو ندارم که بخوام برم ولی نتونم اما میدونم تو ذهن خیلیا خیلی چیزا در موردم گفته میشه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من نامرئی شدن بدردم نمیخوره چون جاییو ندارم که بخوام برم ولی نتونم اما میدونم تو ذهن خیلیا خیلی چیزا ...

بدونی چه فایده ای داره جز نفرت ؟ ندونستین بعضی چیزا خیلی بهتره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای خیلییی حال میده قشنگ دیوونه میشن

ارع بابا ذهن خونی خب نیست آدم خودش دیونه میشه ولی بری طرف رو بزنی فک میکنه جن اومده تو خونش دیونه میشه 😉😂

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍