2777
2789
عنوان

دیجی کالا خیلی مسخره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی مامور خودشون میاره همون روز اس ام اس میاد که سفارش تا چندساعت آینده به دستتون میرسه

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

خاک برسرشون برا من رنگ محصولو اشتباه آوردن یه رنگ ارزون تر میخواستم پس بدم پست شهرمون گفت باید پول ب ...

منم رنگ موردنظرنبودبدون هزینه پس فرستادم

ولی خوب چون دوتاوسیله بودوهزینه پست بیشتری کرفته بودنقداری ازجیبم رفت

وخدایی که بشددددت کافیست❣
وقتی مامور خودشون میاره همون روز اس ام اس میاد که سفارش تا چندساعت آینده به دستتون میرسه

برای من هیچ نیومده

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

مسخره کاشکی  مسخره بود 

۲۱ روزه دوتا کتاب سفارش دادم به درد امتحان ترم یکم بخوره امتحانا گذشت نیاوردن

هر دوروز ۳ روز میگن  امروز میاریم بعد میزنه ناموفق  باز دوسه روز دیگه....

پشتیبانی میگه دست من نیست

پسچی ام نمیاره

پولمم برگشت نمیزنن چیکار کنم خب

تازه ما چند وقت پیشم برای مامانم یه ذره مواد غذایی سفارش دادم مثل چیپس و کالباس و... بعد وقتش که شد بیاره کل اون روز رو خونه نشستم منتظر بسته. اخر شب که شد نیاورد زنگ زدم پشتیبانی که چرا نیاوردن. به دروغ گفتن شما خونه نبودین ما تا بالا هم اومدیم زنگ واحدتون رو زدیم نبودیم. بعد هم شماره خود موتوری رو بهم دادن. بهم با حرف زشت و داد و بیداد گفت اصلا دوست داشتم نیارم. همیشه خدا هم که اشتباه ارسال می کنن مثلا من پنیرپیتزا ۲ کیلیویی سفارش دادم ۱ کیلیویی می فرستن یا پنیر یک کیلیویی سفارش داده بودم ۲۰۰ گرمی فرستادن. یا مثلا همین هفته پیش یه بادی اسپلش رنگ قرمز سفارش دادم صورتی فرستادن. واقعا بده

من ۹ساله خرید میکنم مدام ازین چیزا گاهی پیش میاد ولی خیلی اذیت نمیکنن

من که دوبار خرید کردم هر دوبار اذیت شدم 

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من خییییییلیبابام میگه هروقت ماشین دیجی کالارو میبینم تو خیابون میدونم داره میاد پیش تو😂خیلی راحته

اره خیلی راحته خصوصا وقتی بیست بار زنگ میزنی پشتیبانی جواب سربالا بهت میدن

برگرد عاشق ترین همدرد اخر چگونه از خیالت بگذرم برگرد و غمگینم مکن / شبها ای اخرین رویا من بی تو از رویای خود تنهاترم تنهاتر از اینم مکن

من که راضی ام از دیجی کالا، هر چی هم مشکل داشته باشه خیلی راحت مرجوع می‌کنه ... شما ساعت تحویل رو خودتون مشخص کردین... مگه مامور ارسالشون وقتی رسید دم خونه تون زنگ بهتون نزد ؟ خونه نباشین اگه همسایه ای آشنا داشته باشین میتونین بگین بده به اون... یا خیلی ها میدن به سوپرمارکت سرکوچه... بازم اگه امکان خونه موندن ندارین میتونین اون بادجه هایی‌ که مشخص کرده رو محل تحویل انتخاب کنین و برین از اونجا تحویل بگیرین 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من که راضی ام از دیجی کالا، هر چی هم مشکل داشته باشه خیلی راحت مرجوع می‌کنه ... شما ساعت تحویل رو خو ...

نع زنگ نزد پیام هم نداد 

الان سه روز گذشته هنوز نیاوردن 

من ک نمیتونم همش بشینم خونه تا برام بیارن 

هر روز هم ساعت 1 باید برم دنبال پسرم مدرسه 

واقعا شورش رو درآوردن 

اگر پست می‌آورد من خونه نبودم 

میر4تم از اداره پست تحویل میگرفتم 

ول یالان دستم جایی بند نیست

نع زنگ نزد پیام هم نداد الان سه روز گذشته هنوز نیاوردن من ک نمیتونم همش بشینم خونه تا برام بیارن هر ...

فکر نکنم بیارن دیگه بسته برگشت خورده... تو خورد دیجی کالا بخش سفارش هات چی نوشته مراحل سفارش رو ؟ الان تو چه مرحله ای نشون میده ؟ هزینه بسته رو هنوز برگشت نزدن؟

امضا ندارم اثر انگشت زدم
فکر نکنم بیارن دیگه بسته برگشت خورده... تو خورد دیجی کالا بخش سفارش هات چی نوشته مراحل سفارش رو ؟ ال ...

عکس نمیاد 

ولی نوشته عدم حضور مشتری

فکر نکنم بیارن دیگه بسته برگشت خورده... تو خورد دیجی کالا بخش سفارش هات چی نوشته مراحل سفارش رو ؟ ال ...

ببین