2777
2789
عنوان

دوستم مهاجرت کرده از دیروز افسردم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 23 پست
تازه رفته الان هم خوشخاله هم حو گیر شده.بعدا باز میاد سمتت ناراحت نباش انشالله هرجا هست خوش باشه

انشالا ک همیشه خوش باشه

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا😂

بخدا خودمم دوسالی هست باخودم مشغولم برای مهاجرت ولی اهمیتی نداره مگه چیه اخه رفتن

لاتاری برنده شد بود

چه خوش شانس 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بخدا خودمم دوسالی هست باخودم مشغولم برای مهاجرت ولی اهمیتی نداره مگه چیه اخه رفتن

وای ببین من دقیقا یکی از دوستای دیگه م هم مهاجرت تحصیلی رفت روسیه ولی آنقدر مهربون که حد نداره من باهاش خیلی در ارتباط نبودم اما خودش خیلی بهم زنگ میزد حتی بهم میگفت تو هم بیا

وای ببین من دقیقا یکی از دوستای دیگه م هم مهاجرت تحصیلی رفت روسیه ولی آنقدر مهربون که حد نداره من با ...

خودمم تحصیلی ام والا که نه حس غروری دارم نه هیچی..مثل بقیه آدما میری درس میخونی یا زندگی میکنی حتیی بخدا اینجوری ام ک میگم کارم راه افتاد هرکی خواست بیاد میتونه بیاد بهش کمک میکنم اونم راه بیوفته