2777
2789

یه روزایی خیلی خوبه کمکم میکنه هوامو داره ناراحتم نمیکنه ولی یه روزایی میاد بی دلیل بهانه میگیره و اصلا کمک نمیکنه و دنبال دعواست.نمیدونم کلا مردا همینن یا شوهر من اینجوریه

دو قطبیه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا همسر من که همینه

بقیه رو خبر ندارم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

نمیدونم والا حتما روزایی ک بد اخلاقه از دنده چپ پامیشه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

شاید پریود میشه اون روزا

😂

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بابا بیرونه خونه کلی درگیری و بدبختی هست

بخدا مردا خیلی بدیختن با این وضع جامعه

کلی استرس دعوا جنگ بحث در طول روز با هزار نقر دارن

گناه دارن

اون روزا ک حالش بده تو بیشتر مراقبش باش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم سرکار میرم و با کلی مسئولیت و میام خونه هم باید کار کتم

مردا کلا یکم عصبی تر و بدخلق تر از زنا هستن از نظر خلقت.

نه برای اینکه بخوان اذیت کنن برای محافظت از خانواده از اول خلقت اینطور بودن.

حالا باید خیلی تلاش کنن با نیاز های روز آپدیت بشن.

شما یکم درک کن و سعی کن تو چیزای دیگه این خلا رو جبران کنی.

مثلا خرید کن و به خودت برس و حال خودتو خوب کن و به خودت بپرداز تا روحیت رو از دست ندی.

منم سرکار میرم و با کلی مسئولیت و میام خونه هم باید کار کتم

عزیزم تحمل خانما و مدیریت بحران ما خانما بیشتر از آقایونه

مردا خیلی متفاوتن

بخاطر همین خوشحالی و ناراحتیشون خیلی واضح تو رفتارشون پیداست

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲