2777
2789
عنوان

شوهرم سر دختر خواهرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 91 پست
پس شوهر منو ببینی چی میگی..میگم چرا شب ساعت یک شب بچه دوساله مریض رو نبردی دکتر همون لحظه دختر خاله ...

وااااای🥲🥲🥲🥲خدایا این مردا چین

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم به نظرم تو اصلا تو اون مراسم شرکت نکن این یک اگر هم خواستی کنی لباستو برو پیش همونجا که خری ...

در ضمن عزیزم اگه این حرکت یک باره انجام شده ببخش و زیاد ب توصیه های نی نی سایتا گوش نکن شاید یه مشکل خیلی حاد داشته اون لحظه…

۱۶ سالشه

16سال واقعا دیگه عقلش میرسه

تا کی میگن یتیم؟ حالا این وقت ازدواجش برسه میگن یتیمه کل جهازشو شوهرت میده ببین کی بهت گفتم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

نمیفهمم ناراحتی تو چی بوده؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دقیقا شوهرش تعادل ندار برای مسئله به این سادگی زده اسیو

اصلا به نظر من دوره آشنایی و عقد برای همینه ببینی چه رفتار هایی داره چه خطا هایی میکنه تا بعد ازدواج کنین

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

شوهرت ۱۶ سالشه یا بچه خواهر شوهرت ؟😂😑

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

بنظرم از همین الان خودتو بدبخت نکن مگه دیوونه ای ازدواج کنی با این😐

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
بعد از یه ماه دوباره اومدم نی نی سایت یکی با جاروبرقی کتک خورده یکی سر تخم مرغ همه تاپیک ها شده کتک ...

بخدا به این نتیجه رسیدم همون برم دانشگاه 

سرکار .دوباره بیام کنکور بدم برای رشته دیگه و اونو تموم کنم باز بخونم برای یچی دیگه بهتره😐😐😐😐😐پسراچرا اینطوری شدن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بعد از یه ماه دوباره اومدم نی نی سایت یکی با جاروبرقی کتک خورده یکی سر تخم مرغ همه تاپیک ها شده کتک ...

میبینی دنیارو.. یکی تو خوشبختی غرقه یکی هم.. 

عدالت کجاست

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم..