دیشب کسی که ۹ ساله دوسش دارم داشت میگفت دارم زن میگیرم و دارم میرم خواستگاری، خانوادم شنبه میان... منم چون در جریان بودم ارتباطش با دوس دخترش سرده و دختره علاقه ای بهش نداره و کم کاری عاطفی براش داره و از طرفی این ادم درامدشو پولش به ازدواج نمیخوره و خرج خودشو بزور در میاره نگران شدم... فک میکردم مث همیشه شوک میشم و بعدش میگذره ولی سمت چپ بدنم بی حس شده بود، به خانوادم هیچی نگفتم رفتم تو تخت و خیلی گریه کردم خدا به هر ائمه و حضرتی که فک کنین قسم دادم که این فقط یه شوخی مسخره باشه... نمیتونم راحت بگذرم... بماند که ادمی که راجبش حرف میزنم ادم بشدت محکمیه و اصلا به کسی که باهاش باشه خیانت نمیکنه حتی اگه طرف بهش متعهد نباشه این ادم خیلی سختگیر و متعهده و فقط یکبار کم اوردو اومد با من درد و دل کرد و بعدش پشیمون شد زودی از چتمون رفت...
یدونه صلوات میفرستی به نیت رسیدن به خواسته قلبیم🤲🏼
فقط دعا میکنم این یه شوخی بی اساس باشه چون میخوام زندگیمو جمع و جور کنم و خودم باهاش ازدواج کنم... تنها انگیزه و دلیل ادامه دادنم این ادمه ۹ سال علاقه کم نیس فقط برا دلم دعا کنین که اگه ما دوتا بعد ۴ بار قطع ارتباط و برگشتن به هم دیگه سهم دیگه ایم و خدا ما رو برای هم کنار گذاشته با کله شقی نره با ادمی ازدواج کنه که فقط از تنهایی درش بیاره و متعلق به هم نیستن... تو خواب و بیداری همش بهش فکر میکنم، میخوابم خوابشو میبینم بیدار میشم اولین نفر بهش فک میکنم همش نگران سلامتیش و ایندشم.. مگه یه مرد تو زندگیش چی میخواد؟... جز اینکه یه نفر بفکرش باشه؟ خیلی بخاطرش گریه کردم و گاهی فک میکنم اگه پیشرفتی نکرده یا تا الان تا ازدواج رفته و نتونسته ازدواج کنه بخاطر دل شکسته و ناراحت منه... چون همیشه به بهونه دوری میگفت نمیشه و منو تو آبنمک نگه میداشت... این اواخر امیدوارم کردو یهو باز ولم کرد رفت با یکی تو رابطه، خیلی گریه کردم دعا میخوندم قران خوندم... الانم اضطراب داره سلامت جسممو ازم میگیره فقط دعا کنین شوخی بوده باشه و نخواد با کسی ازدواج کنه...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چون نمیتونم از دست بدمش سه سال بدون بودنش تو زندگیم زندگی کردم باعث شد اجازه بدم یکی بم تجاوز کنه و روانپزشک و دارو مصرف کردم سه سال خودمو دست یکی دیگه سپردمو خیلی آسیب دیدم الانم حاضرم کاریش نداشته باشم فقط یگوشه از زندگیم باشه... فقط باشه ولی مهم نیس پر رنگ نباشه... نمیتونم رهاش کنم
چطور میتونی کسی رو که پارتنر داره دوس داشته باشی آخه حالا گیریم اینم شوخی بود در نهایت که ازدواج میکنه جای جمع کردن زندگیت برو مشاوره آیندتو درست کن
یعنی با کسی هست میاد با تو هم چت میکنه ؟
قبلا با هم دوست بودین ؟
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
درکت میکنم واقعا براتم دعا میکنم اما کاش قدر خودتو بدونی علاقه یه طرفه فقط بهت آسیب میزنه. و آدمی که با کسی دیگه ای هست و تورو تو آب نمک نگهداشته اگه روزی باتوام باشه کسه دیگه ای و تو آب نمک نگه میداره
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چطور میتونی کسی رو که پارتنر داره دوس داشته باشی آخه حالا گیریم اینم شوخی بود در نهایت که ازدواج میک ...
وقتی با کسیه با من چت نمیکنه رفاقت ما ۹ سال از قبل بوده و اینکه همیشه که پارتنر نداشته، هیچکس اندازه من این ادمو نمیشناسه حتی راجب خانوادش و بچگیش میدونم و طبیعتن بیشتر از یه پارتنر دو روزه به اون ادم حس دارم و رهاش نمیکنم و خودشم تو کتش نمیره که چجوری بعد ۹ سال مثل داستان توی کتابا دوسش دارم
وقتی با کسیه با من چت نمیکنه رفاقت ما ۹ سال از قبل بوده و اینکه همیشه که پارتنر نداشته، هیچکس اندازه ...
تو کتش میره میدونه دوسش داری منتها ایشون به شما علاقه ای نداره وگرنه کی بدش میاد با کسی باشه که همجوره دوسش داره ایشون حس عاشقانه ای به شما نداره
میتونم بپرسم چند سالشه ؟
۱۰ سال از من بزرگتره و اره ۹ ساله عاشق اون ادمم و الان بابت اینکه این همه سال عاشق یه ادم بودم باید به شما جواب پس بدم؟ مجازی باهاش اشنا شدم و الان تقریبا یوتوبر و ادم نسبنا معروفیه صفر تا صد این ادمو دیدم و چون زیر ۱۸ سال بودم جدیم نمیگرفت الانم که داره ۲۰ سالم میشه و اونم ۳۰ سالشه حسمو جدی گرفته ولی بازم داره خودشو دست کس دیگه ای میسپره
۱۰ سال از من بزرگتره و اره ۹ ساله عاشق اون ادمم و الان بابت اینکه این همه سال عاشق یه ادم بودم باید ...
جواب پس نده خوش باشی 😘