2777
2789
عنوان

❗️❗️❗️توی بارداری چقدر وزن اضافه کردی❓️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 60 پست
من 58 بودم الان ماه هفتم و 23 کیلو زیاد شدم خیلی ناراحتم

منم ناراحت بودم ۶۹ بودم ماه نهم ۸۸ کیلو بودم دو هفته بعد زایمان ۱۴ کیلو کم کردم دو سه کیلو یه ماه بعد الان ۷۳ ام که اونو خودم باید تلاش کنم بشم ۶۹ نگران نباش برمیگرده همش

اره من وقتی برای زایمان رفتم همه فکرکردن 4ماه باردارم اصلا شکم نداشتم بعد هم پسرم 3k700داشت

همه چی عالی بوده پس

چون بهترین وزن برا نی نی موقع تولد هم همینه ۳۷۰۰_۳۸۰۰ هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر هرکدوم از بچه هام حدود 15 کیلیو اضافه کردم که چندوقت بعد از زایمان وزنم برگشت به همون قبلی

ولی شکمم مث قبل نشد😪

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اره من وقتی برای زایمان رفتم همه فکرکردن 4ماه باردارم اصلا شکم نداشتم بعد هم پسرم 3k700داشت

حتما قدت بلند بوده و استخون درشتی 

من قدم ۱۶۳ هست استخون ریز ، حامله بودم از ۴ماهگ شکمم معلوم بود دیگ تا اخراش انقد بزرگ و تیز بود فک میکردن دوقلویی چیزیه😂

من ۵۴ بودم الان شدم ۶۰ 

انشالله تا ۷۵ اینا برم و وزنم برنگرده 

نسبت ب قدم لاغرم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️۱۶۸م بد دیده میشم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

بیستا اضافه کردم ۵۴ بودم ۷۴ شدم بچم دوماهه بود ک دوباره شدم چوب خشک 😅 اماااا شکمم خیلی افتضاحه قبلا شکمم تخت تخت بود شوهرم میگف انگار با غلتک صاف کردی الان از نیم رخ شبیه ی بادکنکه ک بادش خالی شده و افتاده رو ب پایین 😩 و چون دارم وزن اضافه میکنم روز ب روز شکمم بزرگتر میشه حالم بهم میخوره 😭

عالی بود😂خوش به حالت یه چیزی هم این وسط کم کردییعنی کلا ۴ کیلو تا این اینجا افزایش🥲با این که آخر ب ...

آره خیلی اضافه نکردم،شبیه آفریقایی ها شدم انقد لاغر و سیاهم،

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حتما قدت بلند بوده و استخون درشتی من قدم ۱۶۳ هست استخون ریز ، حامله بودم از ۴ماهگ شکمم معلوم بود دیگ ...

الان میاد میگه نه قدم کوتاه خیلی ام ریز نقش و استخون بندی ظریفم