2777
2789

اولی.محیط کاری که روابط بین همکارا صمیمی ،هم سن خودت ولی از لحاظ مسیر رفت آمد  ،هم نیاز به گرفتن آژانسه هم دیر ماشین میاد و باید حداقل ماهی یه تومن پول کرایه بدی

دومی.روابط بین همکارا بد ،سرده و همه میگن بین همکارا همش قهر و دعواست،ولی تا خونه ده دقیقه راهه وپیاده میتونم برم بیام.و چون دوتا بچه کوچیک دارم دسترسی بیشتره و کاری پیش بیاد سریع میرم و میام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه من دوتاشو تجربه کردم اون موق که نزدیک خونه بود حاشیه زیاد بود محل کارم ولی چون نزدیک بود تحمل میکردم ولی جابه جا شدیم خیلی دوره ولی اینجا درون اداره بهتره به نظر من نزدیک باشه بهتره میتونی وارد حاشیه ها نشی کارتو بکنی با یک دوتا هم دوست بشی 

ببین عزیزم شخصیت آدما فرق میکنه

من تو یه جایی کار می‌کردم همه زیرآب همو میزدن حاشیه درست میکردن اما من با کسی زیاد صمیمی نشدم سرم تو کار خودم بود کسی هم جرات نداشت پشت سرم چیزی بگه حرف دلتو به کسی نزن زیاد با آدما زیاد که صمیمی بشی حاشیه درست میکنن حرف میبرن و میارن 

ببین عزیزم شخصیت آدما فرق میکنهمن تو یه جایی کار می‌کردم همه زیرآب همو میزدن حاشیه درست میکردن اما م ...

زیاد صمیمی نمیشم ولی دوس دارم با همه بگم بخندم و حرفای معمولی بزنم.و رابطم خوب باشه نمیتونم با کسی قهر باشم.و از تنش و حاشیه خوشم نمیاد 

زیاد صمیمی نمیشم ولی دوس دارم با همه بگم بخندم و حرفای معمولی بزنم.و رابطم خوب باشه نمیتونم با کسی ق ...

قهر که نه اما خوب حدو مرز و محبت ...رعایت کن

چون معمولا آدم با کسی صمیمی میشه میخواد کل راز و رمز زندگیش رو به طرف بگه اما بعضیا جنبه ندارن