2777
2789
عنوان

داروها بی خاصیت نشدن

113 بازدید | 14 پست

نمیدونم حرفم درسته یا نه،  ولی احساس می کنم داروها ، مثل قدیم اثر ندارن ، سرماخوردگی ، استامینوفن  ، ..... وقتی میخورم چیزی حس نمی کنم ، شما هم احساس کردید اینو یا توهم می زنم ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مقاومت دارویی رو دست کم نگیر

سرانه خوددرمانی ما ایرانیا هولناکه  میتونی سرچ کنی امار دانشگاه علوم پزشکی رو ببینی هرکی یه کیسه دارو تو کمد و یخچالشه!!!

سرخود دارو میخوریم تک دوز میخوریم وسط دوره قطع میکنیم داروها رو خیلی راحت میریزیم توی فاضلاب شهری یا سطل این کارا مخصوص انتی بیوتیک هم نیست از مسکن بگیر تا ملین خیلی اصرار داریم همه دارو ها بدون نسخه ارائه بشه  اصلا توجه نمبکنیم ارگان هدف کدوم مسکن کجاست فقط عاشق مصرف شیاف و ژلوفنیم تومطب دکتر مثل پیشخون کافه سفارش میدیم چی میخوایم ......

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

داروها بی خاصیت نشدن 

بدن شما به اونا عادت کرده 

مثل مواد مخدر که هی باید دوزش رو بیشتر کنن تا اثر کنن 

دارو هم همینه 

بدن بهش مقاوم میشه 

برای همین میگن سرخود دارو نخورید

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

داروها بی خاصیت نشدن بدن شما به اونا عادت کرده مثل مواد مخدر که هی باید دوزش رو بیشتر کنن تا اثر کنن ...

نه اینطور نیست ،واقعا داروها اثر بخشی ندارن دیگه ،من بین مسکن ها فقط نوافن رو قبول دارم ن هیچ سه کاره ی دیگه ای رو ، شرکت عبیدی تمام داروهاش عالیه ،سبحان دارو هم داروهاش خوب هست

دقیقا درسته چون ماده اولیه خیلیاشون از خارج میومد که دیگه به خاطر دلار وتحریم نمیاد تو اینجا هم که خداداند چه جور درست میکنن با چه کیفیتی....تازه اخر سالم باز تورم خیلی سنگینی رو دارو داریم کلا زجر و مرگ تدریجی..

محیط زیست داغون هوای الوده ...انواع مریضیها و ویزیتهای گران ، داروهای ناکارامد...

نه اینطور نیست ،واقعا داروها اثر بخشی ندارن دیگه ،من بین مسکن ها فقط نوافن رو قبول دارم ن هیچ سه کار ...

نوافن مخدر داره 

سر خود که می‌خورین نسبت به اون مخدر تحمل دارویی پیدا میکنین 

بعد میگین چرا اثر نداره

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
داروها بی خاصیت نشدن بدن شما به اونا عادت کرده مثل مواد مخدر که هی باید دوزش رو بیشتر کنن تا اثر کنن ...

من و دخترم حتی داروهایی که اولین باره مصرف میکنیم تاثیری نمیبینیم .خود من جز افرادی هستم که از انتی بیوتیک و دارو ها به خاطر عوارض جانبیشون فراری هستم 

نه اینطور نیست ،واقعا داروها اثر بخشی ندارن دیگه ،من بین مسکن ها فقط نوافن رو قبول دارم ن هیچ سه کار ...

ببین شرکت های دارویی قطعا بی تاثیر نیست 

یکی قرص بهتر و کم عارضه تری میزنه اون یکی کمتر 

ولی به صورت کلی بی اثری دارو ها به خاطر مقاومت دارویی 

من کلا خیلی خیلی خیلی کم دارو مصرف میکنم 

هررر دارویی که میخورم روم موثره 

با یه استامینوفن ساده سرحال میشم 

ولی کسی که زیاد مسکن میخوره قطعا استا دیگه بهش افاقه نمیکنن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من و دخترم حتی داروهایی که اولین باره مصرف میکنیم تاثیری نمیبینیم .خود من جز افرادی هستم که از انتی ...

مثال بزن تا بهت بگم 

چون یه سری دارو ها هم ربطی به مصرف خود شخص نداره به خاطر مقاومت دارویی جمعیه مثل اکثر آنتی بیوتیک ها

من و دخترم حتی داروهایی که اولین باره مصرف میکنیم تاثیری نمیبینیم .خود من جز افرادی هستم که از انتی ...

مصرف شما و دخترتون مهم نبست مقاومت دارویی روی جمعیت میکروارگانیسم فلور انسانی اثر میذاره نه بدن شماها یعنی فلور ریز مولکول مثل باکتری ویروس قارچ وووو مقاوم مبشه نه شخص شما یا هر فرد دیگه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من به دکتربچه هام  گفتم هرچی تب بر میدم تبشون پایین نمیاد گفت آره میدونم منم به بچه ی خودمم میدم عینادیدم بی اثره که گف استامینوفن بده ۴ساعت بعد بروفن ۴ساعت بعد استامینوفن 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
مصرف شما و دخترتون مهم نبست مقاومت دارویی روی جمعیت میکروارگانیسم فلور انسانی اثر میذاره نه بدن شماه ...

البته هر دو درسته ، مقاومت بدنی قطعا ایجاد میشه و بنا به دلایل مختلف ، زیاد مصرف می کنیم ، ولی من خودم خواهرم داروسازی خونده و میگه مواد داروها خالص نیست و اثردهی قبل رو ندارن. خواهرم برای بابام که ۸۵ سال سن داره ، دارو خارجی میاره ، که گرونه   یه بار بابام دلش نیومد رفت خودش ایرانیش رو گرفت   فشار خون و ... همش بهم ریخت ، کلی دعوا کردیم با بنده خدا پدرم😔