2777
2789
چون تا دلت بخواد وابستم کردن ابراز علاقه کردن و مث ماست رفتن ..برای دخترا راحته . برای من سخته ک طر ...

بدونید اگر کسی عاشق شما باشه و بهتون علاقه داشته باشه مثل ماست ولتون نمیکنه و لی هدف ارتباط داشتید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دنبال شون باشن مهم نیست شاید اون طرف از شما خوشش بیاد

امکان نداره . حتی ی موردم پیش نیومده . حتی دحترای فامیل اشنا مک دست گذاشتم طرف گفته قصد ازدواج ندارم ینی چی ینی یا منپ نپسندیده یا ی یکی دیگه دنبالش بوده.  

خب حقم داره. .من قدم معمولیه فیسم معمولیه.  

من از خودم بهتر زیاد میبینم . ظاهری قدی هیکلی

بدونید اگر کسی عاشق شما باشه و بهتون علاقه داشته باشه مثل ماست ولتون نمیکنه و لی هدف ارتباط داشتید

چرا باید عاشقم باشه؟ دخترا یا تو نگا اولیه از کسی خوششون میاد ک تیپ و ظاهر داشته باشه ..یا اخلاق و طرز صحبت . هیشکدومو ندارم

چرا باید عاشقم باشه؟ دخترا یا تو نگا اولیه از کسی خوششون میاد ک تیپ و ظاهر داشته باشه ..یا اخلاق و ط ...

شما اعتماد به نفست هم پایینه 

قرار شد روی اخلاق تون کار کنید 

تیپ و ظاهر هم به خودتون برسید تمام میشه یه تغییر لازمه برای زندگی تون 

شما اعتماد به نفست هم پایینه قرار شد روی اخلاق تون کار کنید تیپ و ظاهر هم به خودتون برسید تمام میشه ...

اخه قدو ک نمیشه بلند کرد.  دخترا زیبایی ک میبینم اکثرا با پسرای قد بلندن . یا حداقل هیکل فیت

به واسطه گر ازدواج هم بسپرید براتون کیس های خوبی پیدا میکنم

یبار سپردم ..هر دختری ک خواستگار نداره ب هر دلیلی میان معرفی میکنن. .مثلادختره سابقه ازدواج داشت و نگفت 

انقد دخترا منو با لگد پرت کردن . اصن باورم نمیشه دختری از من خوشش بیاد . مث معجزس

اخه قدو ک نمیشه بلند کرد. دخترا زیبایی ک میبینم اکثرا با پسرای قد بلندن . یا حداقل هیکل فیت

من فکرمیکنم اینستا گرام زیاد روی شما تاثیر گذاشته

زن با قیافه متوسط و اخلاق خوب و خانومانه باید پیدا کرد

همه که نباید عملی و پوست صاف و لب زل زده و فلان و فلان داشته باشن

قیافه دختر خوب باشه زشت نباشه حتما نباید مثل اینستا باشه 

سختگیری رو بیارید پایین

من فکرمیکنم اینستا گرام زیاد روی شما تاثیر گذاشتهزن با قیافه متوسط و اخلاق خوب و خانومانه باید پیدا ...

نه سخت گیری نیست . اینایی ک من دیدم واقعا بدون ارایش بودن و زیبا . من ب اون پلنگا کاری ندارم. .اونا ک  با همه ان.