2777
2789
عنوان

شما روتون میشه برین کله پاچه بخرین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست
خدا به دادبرسه سال ۹۳ یه دست میخریدیم ۱۵ هزار تومن نپخته البته

آره به خدا،تازه جای معمولی رفتیم 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخر هفته ی پیش رفتیم ۱۴۵۰😐

یه دستش؟

بعد یه سوال اگه زیاد میرین و بلدین 

اون قسمتی که گوشت داره چیه اسمش؟چون ما زبون و چشم نمیخوریم می‌خوام فقط گوشتش و آبشو بخرم میشه؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه دستش؟بعد یه سوال اگه زیاد میرین و بلدین اون قسمتی که گوشت داره چیه اسمش؟چون ما زبون و چشم نمیخوری ...

آره یه دستش،گوشت لخم داره،بناگوش هم بیشترش گوشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یه دستش؟بعد یه سوال اگه زیاد میرین و بلدین اون قسمتی که گوشت داره چیه اسمش؟چون ما زبون و چشم نمیخوری ...

زبون که عالیه دختر همش گوشته

بناگوش هم پره گوشتخ

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
میشه فقط آب و گوشت گرفت ؟؟ یا حتما باید زبون و چشم هم باشه؟؟

آره چرا نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس همون‌یه دست بگیرم تا حالا فقط خوردم اصلا نپرسیدم چیه 😁

چن نفرید؟

یه دست زیاده اگه دو نفرید

همون ۲تا زبون و ۲تا کاسه آبگوشت کافیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
توی فریزر مامانم دو دست کله پاچه هست..امروز میرم ازش میگیرم میارم بامادرهمسرم درست میکنیم میخوریم..ش ...

منم خیلی دوست دارم خودم بپزم ولی دردسر و بوی موقع پختش زیاده وگرنه ادم‌خودی میپزه یه چیز دیگست 😋

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
یه کبابیه که غروبا اکثرا مردا هستن صبحا ندیدم چجوریه ولی خب قطعا صبحا هم مردا میان واسه صبحانه خوردن ...

خب پس اگه مردونه س و شهر کوچیکه اگه صلاح میدونی نرو،  همون اول صبح که بچه ها میرسونی از قصابی بگیر بزار بپزه 

اره دونفریم بچه هام که مدرسه می‌رن و متنفرن

مث مایید شمام

اره اگه فقط گوشت میخورید

یه بنا یا ۲تا زبون کافیه