2777
2789
یعنی بیمارستان الکی میگع کوید ۳ اومده دختر خواهرم ی هفته بخش عفونی بستری بود شایعه چی

من حرفای دکتر متخصص رو گوش کردم

گفت دلهره افتاده به دل مردم ولی این سویه جدیدی نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من حرفای دکتر متخصص رو گوش کردمگفت دلهره افتاده به دل مردم ولی این سویه جدیدی نیست

نمیدونم ولی اومده و باید دوباره رعایت کنیم تا واکسنش بیاد لطفا بترسید و رعایت کنید 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم ولی اومده و باید دوباره رعایت کنیم تا واکسنش بیاد لطفا بترسید و رعایت کنید

بله رعایت که باید بکنیم

حدالامکان از بیرون رفتنِ غیر ضروری اجتناب کنیم

ولی همین ترسیدن سیستم ایمنیمون رو ضعیف میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله رعایت که باید بکنیمحدالامکان از بیرون رفتنِ غیر ضروری اجتناب کنیمولی همین ترسیدن سیستم ایمنیمون ...

بزودی قراره باز قرنطینه بشیم خدا کنم زودتر اتفاق بیفته تا تعداد زیادی درگیر نشدن 

بزودی قراره باز قرنطینه بشیم خدا کنم زودتر اتفاق بیفته تا تعداد زیادی درگیر نشدن

منم میگم خدا کنه بچه ها رو قبل از فاجعه تعطیل کنن

منم میگم خدا کنه بچه ها رو قبل از فاجعه تعطیل کنن

خدا کنم چن روز پیش مدرسه دخترم جلسه بود گفتن ب احتمال زیاد مجازی میشع مدرسع هرچند ب ضرر بچه ها هست ولی بهتر از مریض شدنشونه دختر خاهرم ک مریض بود داخل ی هفته۸کیلو کم کرد انقد اذیت شد

خدا کنم چن روز پیش مدرسه دخترم جلسه بود گفتن ب احتمال زیاد مجازی میشع مدرسع هرچند ب ضرر بچه ها هست و ...

درس رو مجازی هم میشه خوند ولی مریض بشن یه خانواده درگیر میشه

میخوام الان از معلمش خواهش کنم برای رعایت کردن به خانواده ها گوشزد کنه

نمیدونم چی بگم

درس رو مجازی هم میشه خوند ولی مریض بشن یه خانواده درگیر میشهمیخوام الان از معلمش خواهش کنم برای رعای ...

بگو خانم فلانی میگن دوباره ویروس جدید اومده میشه ازتون خاهش کنم داخل گروه بگین که خانواده ها رعایت کنن و ماسک رو اجباری کنید هرچند میدونم که خود خاتواده ها آدمای فهمی هستن ولی شاید هنوز نفهمیده باشن که ویروس جدید اومده

بگو خانم فلانی میگن دوباره ویروس جدید اومده میشه ازتون خاهش کنم داخل گروه بگین که خانواده ها رعایت ک ...

دستت درد نکنه همینو گفتم

حالا بچه خودم پارسال کلا ماسک میزد منتها امسال هرروز میگه ماسک میزنم نفسم میگیره