2777
2789
بله واقعا کاش.ولی حتی اگر ۵۰۰ هم بگیرن حقشونه توی مملکتی که ۱۲ میلیون پول رنگ چهار راه مو میدن ، ۵۰۰ ...

ولی همه که این هزینه ها را نمیکنن، یعنی ندارن که بکنن....تکلیف اون قشر بدبخت چیه با این هزینه های بالای خورد و خوراک و دکتر

امضا نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعا کاش.ولی حتی اگر ۵۰۰ هم بگیرن حقشونه توی مملکتی که ۱۲ میلیون پول رنگ چهار راه مو میدن ، ۵۰۰ ...

بیخودی یه سری از شغلها رو زیادی بزرگ کردیم مثل همین ارایشگر ا البته بعضی هاشون چقدر م پولدارشدن زمان ماکسی نمی تونست درس بخونه می رفت ارایشگری 

حالا ۳۰۰ را میدی میری داخل مریضیتو تشخیص ندادن میفرستن سونو و ازمایش میری اونجام یه هزینه میری باز دوباره برمیگردی جواب سونو ازمایش  را به دکتر نشون بدی دوباره ویزیت میگیرن این  زووووره

حالا خودت دکتری یا بابات یا مامانت یا فک و فامیلات😤🤭🤭🤭

داییم پزشکه 

خودم دانشجو ماامایی بودم دوترم الانم کنکور میدم برای پزشکی 

رفیقامم دانشجوان 

و دارم میبینم چه کنکور 

چه دانشگاه 

چه شیفت چقدددرررسختی و توهین و شب بیداری میکشن 

وقتی داییم میگه رزیدنتی باید میگفتیم میریم دستشویی و به بهانه  دستشویی یه ربع چرت می‌زدیم 🚶

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

کلا قوانین جهانی رو جمهوری اسلامی قبول نداره

افتاده یه گوشه. جدا می بافته و تافته شده برا خودش🤣

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
ولی همه که این هزینه ها را نمیکنن، یعنی ندارن که بکنن....تکلیف اون قشر بدبخت چیه با این هزینه های با ...

متاسفانه ، ما همه درخت های یک جنگلیم و همه باهم میسوزیم گلی‌.

ولی من دیدم اکثر کسایی که به ویزیت متخصص ها ایراد میگیرن ، هر ماه به همون قیمت ترمیم ناخن و مژه و ...میرن و هیچ شکایتی هم ندارن

منظورم استارتر نیست💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

حالا ۳۰۰ را میدی میری داخل مریضیتو تشخیص ندادن میفرستن سونو و ازمایش میری اونجام یه هزینه میری باز د ...

دیگه چشماشون که سونوگرافی نداره. باید با مدرک و ... بفهمه مریضی مون چیه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

حالا همه مدافع دکترها شدند... تو خیلی از کشورها حتی همین کشورهای همسایه ویزیت بیماران رایگانه... هی با مشاغل دیگه مقایسه نکنید... واجب نیست ناخن بکارین ولی واجبه که وقتی بیمار هستین به دکتر مراجعه کنید!!!

اون دیگه از اخلاق حرفه ای دکتر بوده و حرف شما درسته.

باور میکنی سر بارداریم  

دکتر زنانی که میرفتم رئیس بخش زایمان بیمارستان تخت جمشید بود 

سه تا مریض با هم میرفتیم داخل

این هیچی 

پس ویزیت اگه انقدر چذا وقت نمیذارن 

قند منو نفهمید تیروئیدم و پلاکتمم نفهمید 

اصلا ازمایش رو درست نگاه نمیکرد 

خدا خیرش بده یه خانمی توی سایت تیروئیدمو گفت 

من رفتم دکتر دیگه 

دارو خوردم تا اخر زایمان 

و گرنه معلوم نی چه بلایی بدتر سرمون میومد 

واقعا حقشون نی خیلی از دکترا خیلی هاشون فقط پولو میشناسن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
داییم پزشکه خودم دانشجو ماامایی بودم دوترم الانم کنکور میدم برای پزشکی رفیقامم دانشجوان و دارم میبی ...

همه مثل هم نیستن عزیز من برعکسشم دیدم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
بیخودی یه سری از شغلها رو زیادی بزرگ کردیم مثل همین ارایشگر ا البته بعضی هاشون چقدر م پولدارشدن زمان ...

دقیقا درسته 

مردم هم بخاطر فقر مالی و فرهنگی ، بجای مثلا رسیدگی به دندون و ...رو آوردن به ظاهر سازی خودشون زیر دست همین آرایشگران و...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎