2777
2789
عنوان

جای من بودین گوشی هفتاد میلیونی میخریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 114 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلا حدود ۱۰۰ گرم دارم گفتم ی تنوع بدم

ب دل خوش ایشاالله هزاربرابرشه عزیزم. اگر خیییییییلی دلت میخاد بخراما نه اینکه بخری پشیمون شی بعدش عزیزم. بسنج بینم اونقدهزینه های واجب تر نداری بعداقدام کن. 

من ماشینم شاسی هس امابازمم نخریدم وایقداین سالهاحسابگربودم از چیزام کمو زیادکردم واولویتم ماشین بود ک خریدم ازبچگیم طلاخریدم خراب میشدن تعویضم نکردم پول جمع میکردم ی گرم طلامیخریدم دوبار ناخن کاشتم اونم عروسیابود مو زنک نکردم نمیگم صددرصد کارم درست بوده ها هرچیزی جای خودش میخام بگم از هزارتومن هزارتومن جمع کردم. 

جشن نگرفتم عروسیم بازم نمیگم درسته صددرصداماگذشتم از خیلی چیزام چون ملاکام چیزای دیگه بود. 

فک کن من دوسال پیش طلا فروختم هشتصدمیلیون  گذاشتم رو ی پول شوهرم ی آپارتمان خریدیم حالا جمع میکنم میرم تکمیل کنم بدم اجاره

الهی همتون صاحب هرررچی میخاید بشیداگر شوهراتون جنبه ش رو دارن البته مث شوهر دوست من نشه ک هزارتومنش شد دوهزارتومن از خود بیخود شد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

ب دل خوش ایشاالله هزاربرابرشه عزیزم. اگر خیییییییلی دلت میخاد بخراما نه اینکه بخری پشیمون شی بعدش عز ...

دقیقا با حرفت موافقم که گفتی من اولویتم ی چیز دیگه بود 

خیلیا تو سایت من دیدم طلا فروختن رفتن مسافرت ی هفته واقعا از کارشون راضی بودن ی سری هام دیدم دندون خراب داشتن اذیت میشدن پول نداشتن درست کنن ولی طلا خریدن 

همه ک نمیتونن مثل هم باشن

من نامزدم میگه عروسی نگیریم ی سرویس برات میگیرم انقدر قاطی کردم سرش خیلی عروسی دوس دارم ولی یکی میتونه ازش بگذره 

همه اینا بستگی ب شخص داره 

من گوشیم از سال ۹۸ دستمه مشکلی باهاش ندارم ولی میریم ی جا عکس بندازم میگم کاش ی گوشی خوب داشتم 

دقیقا با حرفت موافقم که گفتی من اولویتم ی چیز دیگه بود خیلیا تو سایت من دیدم طلا فروختن رفتن مسافرت ...

آها درسته. 

اره من میگم ی کار ک صددرصدبرامن وزندگیم درسته برادوستم میتونه کاملا اشتباه باشه چون شرایطامتفاوته

الان گوشی برا ثبت لحظه ها بنظرم ارزشش بیشتره تامنی ک کلااهل گوشی نیستم وعکس نکیندازم زیاد گوشیمم آ53هس عکسشم  ودوربینش منظورمه) ک ماهی دوتامیگیرم عالیه

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

آها درسته. اره من میگم ی کار ک صددرصدبرامن وزندگیم درسته برادوستم میتونه کاملا اشتباه باشه چون شرایط ...

گوشی من آ۵۰ واقعا از رده خارجه 

رفتم دیجی کالا چقدر گوشی گرون شده 

اگه طرف خونه و ماشین در حد کوئیک داشته باشه بازم حماقته؟؟؟؟؟گوشی خریدن؟؟؟

اگه نیاز دیگه ای نداشته باشه مثه اینکه برا سلامتی و دندان و پوست و... برسه میتونه بخره 

البته نظر شخصیه منه 

اگه خدا بخواد میشه