2777
2789
عنوان

برم سرکار نرم چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 77 پست
هنوز زوده برای کم اوردنبه نظرم یه کم بیشتر فکر کن عزیزمهر از گاهی یکی دو روز مرخصی بگیر یه نفسی تازه ...

باورت میشه وقتایی ک مرخصی میگیرم فقط  حسرت خانم های خانه دار و میخورم ک میتونن بیشتر استراحت کنن یا ب خودشون برسن😂

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
نه عزیزم مهندسم ولی اگر پارت تایم بشم کلا از رشته درسیم فاصله میگیرم ولی فکر میکنم بیشتر ب خودم و رو ...

من قبلا کارمند بودم الان معلمم پس هر دو حالتش رو تجربه کردم. حتما حتما کارنیمه وقت بردار.... همه میدونن معلم ها حقوق بالایی ندارن ولی تایمش کمتر از کارمندی هست و من الان خانه دارم و بچه داری هم هست بسیار راضیم که آزمون معلمی دادم و نه کارمندی. هرچند که حقوقم کم باشه ولی آسایشم بیشتره. 

دو روز دیگه بیماری جسمی و روحی میگیری خدایی نکرده همین درآمد رو باید هزینه درمان کنی به خودت فشار نیار ارزش نداره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بهت بگممن از 17 سالگی کار کردماصلا یه ثانیه نمیتونم کار رو ول کنماگه قراره ول کنیهرچی زودتر بهتر ...

همین الانم نمیتونم ول کنم چون ب مستقل بودن عادت کردم فقط بین دورکاری / پارت تایم غیر مرتبط با درسم یا تمام وقت موندم مرتبط با درسم موندم

یا خدا۱۲ تومنننننن؟قطعا به کار پاره وقت فکر کنمن هی می گم‌فکر کن فکر کردم حداقل بالای سی هست

نه گلم فقط هم سر اینکه مرتبط با رشته تحصیلیمه داخلش موندم

از اون دوتا کار ممکنه حتی بیشتر هم دربیارم اگر براشون تایم بزارم و تلاش کنم

پشیمون نمیشی. چون داری از-کار تایم بالا اذیت میشی‌. ارامش مهمه. پاره وقت عالیه برا متاهل

مرسی بابت راهنماییت گل من

من قبلا کارمند بودم الان معلمم پس هر دو حالتش رو تجربه کردم. حتما حتما کارنیمه وقت بردار.... همه مید ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزدلم💖

باورت میشه وقتایی ک مرخصی میگیرم فقط حسرت خانم های خانه دار و میخورم ک میتونن بیشتر استراحت کنن یا ...

عزیزم 😂😂😘😘😘

حسرت نخور 

من الان سه تا بچه دارم 

حس شما رو دارم

منم کم اوردم

فقط شما می تونی استعفا بدی من نمی تونم  😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم 😂😂😘😘😘حسرت نخور من الان سه تا بچه دارم حس شما رو دارممنم کم اوردمفقط شما می تونی استعفا بد ...

عزیییزدلم😂😂

خدا بهت قوت بده و کوچولوهات و حفظ کنه😍

واقعا مادری سخت ترین و لذت بخش ترین کار دنیاست یکم دیگه بزرگ میشن و حسرت این کوچولویی هاشون و میخوری 

بچه ها تا کوچیکن هم خیلی شیرینن هم دور از جون پدر دربیارن

عزیییزدلم😂😂خدا بهت قوت بده و کوچولوهات و حفظ کنه😍واقعا مادری سخت ترین و لذت بخش ترین کار دنیاست ی ...

ممنون عزیزم😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
حقوقش معمولیه حدودا 12 تومنه گاهی بیشتر گاهی کمتر

وضع مالی همسرتون خوبه ؟ اگر با دور کاری همین اندازه در آمد دارید معقولانه ست مسیر را اون سمتی سوق بدید ...منتها پوینتش اینجاست که زحماتی که برای رشته تحصیلی خودتون کشیدید‌پوچ میشه