من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شاید باورت نشه ولی یکی از دلایلی که به خاطرش اومدم تجربی این بود که تاریخ نخونم موفق نشدم که هیچ میگن دانشگاهم یه درسی مثه تاریخ داره همه رشته ها 😔😂🤦♀️💔
❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد
چندمی؟منم رشته ام انسانی درکت میکنم تاریخ واقعا جمع کردنش سخته یهو میبینی یع درسو ۲ ساعته داری میخونی😑
ما امستل دبیر تاریخمون عالیهههه ۸ تادرس امتحان بود نصف سوالارو بهمون کفت ولی خب چون نهایی باید بخونیم من خوندم
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
شاید باورت نشه ولی یکی از دلایلی که به خاطرش اومدم تجربی این بود که تاریخ نخونم موفق نشدم که هیچ میگ ...
اره😁🤣🤣🤣یه درس نه چند تا درس مثل تاریخ داره که هر رشته ای هم بری هست 😂😂😂تازه دینی هم بدم میاد اینم تو دانشگاه هست چند واحد هر رشته بری تازه اخوند میارن 🤣🤣اندیشه اسلامی ۱.۲ و...خلاصه این مزخرفات زیاده اونجا اجبلری هم هست