2777
2789

بیش فعالی چیه بالا

بچه تو خونست فعالیت نداره

داره تنقلات کاکائو شکلاتم میخوره 

باید این انرژی تخلیه شه دیگه

به نظرم باهاش بازی کن

خسته کن

اون موقع ببین چطور شب از خستگی رو مبل بخوابه

قدیما بچه ها از درخت بالا میرفتن

لاستیک برمیداشتم تو خیابون هولش میدادن

شبم سرشون رو میزاشتن می‌خوابیدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پرس و جو کردم گفتن نده بچست بزرگ بسه خوب میسه و اینا ولی الان دیگه غیر قابل تحمل شده

خب پس الان هم برو همون هایی که ازشون پرس و جو کردی بچتو درمان کنن

عزیزم با آینده بچه بازی نکن اگه دکتر ریتالین داده یعنی واقعا نیاز داره به اون دارو وگرنه نمیتونه درس بخونه سرخورده میشه هزار جور محسوب دیگه براش پیش میاد

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من     که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید ..‌.
نمیدونن دیگهخیلی عجیبه؟قدیم که این دکترها و وسایل تشخیص طبی پا نگرفته بودن مردم همه سالم بودن و زندگ ...

برو بابا 

این همه پیشرفت علمی و... شما پیش دکتره سهمیه ای میرید به  دکترا چ 

اینهمه دکتر خوب 

ما مشهدیم از عراق و بحرین و کویت میان اینجا درمان میشن میرن 

شما اگر مریض شدی نرو پیش دکتر برو عطاری 

بیش فعالی چیه بالابچه تو خونست فعالیت ندارهداره تنقلات کاکائو شکلاتم میخوره باید این انرژی تخلیه شه ...

بچه بیش فعال فقط به شیطنت نیست

به پراکندگی فکر هست

وقتی این پراکندگی فکر باهاش بزرگ بشه باعث خیلی از خطرات هم برای خودش هم اجتماع میشه

با این مشکل بچه حتی تمرکز نداره که بشینه پای درسچطوری تا ۱۲سالگی برسه؟🤔

اگه با نوروفيدبک و روان درمانی نتونه تمرکز پیدا کنه باید دارو بخوره اگه پیام منو کامل میخوندی می‌دیدی که خط آخر براش نوشتم

اسی مبخوای قبل مصرف دارو یه مدت بفرست باشگاه بزار فعالیت کنه و سعی کن شکلات و کاکائو وچیپسو پفکو سوسیس و کالباسو محدود کن و ازگرمیجات زیاد استفاده کن ببین فایده ای داره 

اگر نداشت دارو بده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
توی این سایت دربرابر چند تا چیز هنوز مقاومت میکننیکیش همینکه بچه بیش فعال باید دارو و مشاور رو هم زم ...

اخه این خیلی ترسناکه،در ظاهر فک میکنن بچه خستگی ناپذیره و تمام

ولی از تحصیل و ..هیچی حالیشون نمیشه💔

.

بچه بیش فعال فقط به شیطنت نیستبه پراکندگی فکر هستوقتی این پراکندگی فکر باهاش بزرگ بشه باعث خیلی از خ ...

ولی میشه با رفتار درمانی کنترلش کرد مگر اینکه خیلی حاد و شدید باشه به نظرم خط آخر درمان دارودرمانی هست وقتی دیگه بقیه ی کارها جوابگو نباشه.

خب پرس و جو کردم گفتن نده بچست بزرگ بسه خوب میسه و اینا ولی الان دیگه غیر قابل تحمل شده

نه عزیزم بهش بده داروهاشو یکی هست از اقوام ما همین مشکل رو داشت بچش چقدر بهش گفتیم داروهای این بچه رو بده هی گفت بزرگ بشه خوب میشه الان نزدیک 20 سالشه اما از نظر رفتاری بچه ی 10 ساله است انگار 

متاهل و متعهد ❤️💍 همسرم همه ی دنیام❤️❤️