2777
2789
عنوان

قبل پریود رابطه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر ببخشید یه سوال داشتم من پریود بودمدیشب رفتم دستشویی خودمو با دستمال سریع خشک کردمالان بیدار ...

توهم نزن دیگه دختر..با یه خشک کردن که دستمال نمیره اون تو  

توهم نزن دیگه دختر..با یه خشک کردن که دستمال نمیره اون تو

ولی خیلی میترسم

این مدت خیلی مریضی کشیدم مدام عفونت اداری واژن داشتم

الآنم آزمایش هورمونی دارم که این استرس دستمال کاغذی افتاده به جونم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ولی خیلی میترسماین مدت خیلی مریضی کشیدم مدام عفونت اداری واژن داشتمالآنم آزمایش هورمونی دارم که این ...

انشاالله طوری نیست.برو توکل بخدا..۴تا آیه قران که حفظی بخون..آرامش پیدا میکنی

انشاالله طوری نیست.برو توکل بخدا..۴تا آیه قران که حفظی بخون..آرامش پیدا میکنی

باشه عزیزم ممنون

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
موافقم..اما اعصاب خوردو چه کنم

والا اعصاب خورد که چه باردار باشی چه نباشی در هر صورت هست ..همه ما نزدیک پریودی که میشه وضعیتمون همینه پس الکی استرس بارداری رو هم بهش اضافه نکن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نه من برنامه ایمپو رو ریختم رو گوشیم و روز تخمک گذاریو نشون میده و 5روز قبل پریودی امکان نداره حامله ...

اره منم یه برنامه مشابه اون دارم..امااز وقتی جاریم با آیو دی بار دار شده..به همه چی شک دارم