2777
2789
عنوان

از دیروز شوهرم جنی شده خدا کنه بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 56 پست
اینا اینطوری تربیت شدن،،،اینطوری بزرگ شدن.....پدر مادرشون نتونستن راه و رسم درست زندگی کردن،،،،با زن ...

منم بخدا بخاطر بچه هام ناراحتم خودم بچگی خوبی نداشتم ولی این حیون باید بفهمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا دلم میخواد بترکه میگم اگه جدا بشم صد برابر بدتر از اینجاست اون که خودش سه چهار تا بچه قد و نیم ...

دقیقا منم همینو میگم اینجا درسته محبت نداریم ولی آسایش و رفاه که داریم حداقل میرن سرکار یکم نفس میکشیم خونه ام بود سعی کن زیاد جدیش نگیری تنها راهش همینه من زیاد باهاش حرف نمیزنم چون دعوامون میشه کمتر باهاش حرف میزنم خودمو با کار مشغول میکنم درس دخترم و میگم شوهرمم واسع خودش میره تو گوشی اینستا ولی باهم نشستنی دعوا میسازه

منم بخدا بخاطر بچه هام ناراحتم خودم بچگی خوبی نداشتم ولی این حیون باید بفهمه

بعضیها دیر بعقل میان....شما که زندگی مجردیت خوب نبوده...کجا میخای بری...دوست داری،بچهاتو در حسرت یک کیکو آبمیوه بزاری،وقتی خانواده ی خودت توان مالی خوبی ندارن....حداقل خودت میگی اگه اینجا محبت نیست ولی رفاه هست.....پس بمون و درستش کن.....بخدا همه ی مردا همینن....شما خوبی کن...بخدا ی روز سر شوهرت به سنگ میخوره و قدرتو میفهمه......بچها گناه دارن...مدرسه میرن،دوستاشونومیبینن...دلشکسته میشن...بیشتر دخترایی که شوهر میکنن دیگه تو خونه ی پدرو مادر جایی ندارن....مخصوصا با بچه.....تحمل کن درست میشه

اخه میدونی باید خانواده دست ما رو بگیره یا خودمون یه فکری به حال خودمون بکنیم خدا دیگه چیکار کنه برا ...

ببین میگن اگه دلسوز داشته باشی،خوشبخت دو عالم میشی.....

اگه دلسوز نداشته باشی باید بسوزی و بسازی.......

وقتی پدرو مادرایی که دختراشونو شوهر میدن،هواشونو ندارن،،پشتشون نیستن...میخای زندگی اون دختر بدبخت خوب بشه؟؟

شوهر و خانواده ی شوهر هم ازاین موضوع بی کسو کاری سو استفاده میکنن...وهر بلایی که دلشون بخواد سرش میارن

دقیقا منم همینو میگم اینجا درسته محبت نداریم ولی آسایش و رفاه که داریم حداقل میرن سرکار یکم نفس میکش ...

منم برای همین تحمل میکنم میگم اونموقع پول نداشت سختی من کشیدم الان بزارم برم بچه هام اذیت بشن اون کیف کنع خودم به درک بخاطر بچه هام باید بسازم

بعضیها دیر بعقل میان....شما که زندگی مجردیت خوب نبوده...کجا میخای بری...دوست داری،بچهاتو در حسرت یک ...

نه هیچوقت نمیرم چند ماه پیش دعوامون شد بخدا دو روز خونه پدرم بودم کارت و پول هیچی نبرده بودم دیگه بچه ام شیرخشک نداشت تک قوطی بود گفتم شیرخشک نداره پدرم گفت زنگ میزنم پدرش شیر بگیر بیاره من تو دلم گفتم غلط کردم امدم

دوتا یه دختر و یه پسر بچه های شما چند سالشونه

خدا حفظ شون کنه دوتا دخترهام یکیش ۱۸ و دومی ۱۵ و پسرم ۱۱ چندسال متاهلید احنمالا این جنی شودن شوهرت از دعا و جادو نیست من وقتی برامون جادو میگیرن چنان جنی میشه ک دیگه نمیشه شناختش

خدا حفظ شون کنه دوتا دخترهام یکیش ۱۸ و دومی ۱۵ و پسرم ۱۱ چندسال متاهلید احنمالا این جنی شودن شوهرت ا ...

دخترم ۵سال و پسرم ۱سال و نیمه است

نه بابا کی بیکاره برای ما دعا بگیره

دخترم ۵سال و پسرم ۱سال و نیمه استنه بابا کی بیکاره برای ما دعا بگیره

فکر میکنی آدم حسود زیاده من خودمو میگم چون اون زمان زن عموی شوهرم دخترشو خیلی دوست داشته بده ب شوهرم چون هم درآمد خودش خوب بوده هم باباش  و اون هیچ مهر و احساسی نداشته نگرفته اش زمانی ک منو عقد کردنن شود بلای جونم ۲۰ ساله برامون آرامش و آسایش نذاشته ب هر طریقی کاری کرده ک من طلاق بگیرم حتی شاید باور نکنی حتی یکبار خواهرم برای دخترم گرفته بود چون دخترهامون هم سن دختر من از هر لحاظ دختر عاقل و فهمیده و درس خون اما دختر اون ب فکر جنس مخالف بود این رفت رشته تجربی دختر اون رفت انسانی در صورتی ک خواهرم خیلی دوست داشت دختر اونم تجربی بره دختری ک فوق درس خون بود هدف داشت الان بی هدف و مثل قدیم دل ب درس نمیده