۳۵ سالشه.قیافه معمولی. یه پراید داره. خونه نداره. پیش برادرش کار میکنه. مدیر یکی از مجموعه های تولیدی که مال برادرشه هست. ینی انگار نیروی اونه. و این به شدت حس بد بهم میده.
سرمایه از باباش داره که گفته یا باهاش کار میکنم که بتونم مستقل بشم یا باهاش طی یکی دوسال آینده خونه میخرم.
اخلاق و شخصیت و ایمانش هم همونیه که همیشه میخواستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تکلیف کارش مشخص نیست منم یه خواستگار داشتم اول میگفتند شریک برادرشه بعد فهمیدیم برای برادرش کار می کنه و یه فروشنده معمولیه توهین به هیشکی نباشه البته این فقط یکی از دروغ هاش بود
۲۷ گلم . من ی رشته تقریبا خوب درس خوندم. شاغلم جای دولتی. و ی مقدار ارث برام مونده از پدرم. ظاهرمم خوبه عادیه. اخلاقم خوبه. یه بیماری هم داشتم که عمل کردم. و ایشون مشکلی نداشت.
گلم درسته این دوره فقط پول مهمه و.... ولی بخدا اخلاق و دین وایمان حرف اولو میزنه...اگه بفهمه ی خدایی بالاسرش هست و بهش ایمان داشته باشه از ته قلبش مطمعن باش هیموقت اذیتت نمیکنه ک بعدش پشیمون بشی ...درسته خیلیا دین دارند و زنشونو اذیت میکنند ولی از ی دوره ب بعد واقعا همه سبک زندگیاشون و فهم ودرکشون بالا رفته دیگه مث ادمای قبل نیستند حداقل زجر دادن رو چشیدن ....خدا کنه ک خوب باشه و مراد دلت باشه...الهی هرچی خیره خدا برات رقم بزنه🤲🤲🤲🤲