2777
2789

من‌کنکور دارم به یکی علاقه مند شده بودم ناراحت بودم چند ماهی تمرکزم بهم ریخته و بنا به شرایطی مجبور شدم بهشون بگم حسم رو و ایشونم چون میدونستن‌کنکور دارم گفت هر جوابی داشنه باشم بعد کنکور میدم و ما قرار شد تا کنکور کلا نه تماس نه پیام هیچی باهم نداشته باشیم من از این بلاتکلیفی خسته شدم میخوام بهشون بگم بگا حسش چیه اینطوری واقعا راحتتر میتونم درس بخونم دیگه انقدر تو ذهنم پر سوال و... نیست ولی گفتن از من بدشون نمیاد و...

امیدوارم درک کنید چی میگم چیکار کنم

حالا نظر شما چیه

من‌نگران کنکورمم خیلی برام مهمه میخوام از این بلاتکلیفی در بیام راحت تمرکز کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی این بلاتکلیفی بیشتر اذیتم میکنه

چندسال دیگه میفهمی هیچی از همین کنکور برات مهمتر نیست 

دقیقا همسن تو که بودم کل زندگیمو باختم واسه یه آدم اشتباهی که فکر میکردم بهترینه

گلم اول اینکه انشالله تو کنکورت موفق باشی

دوما گلم نگی منو نصیحت نکنیداا ولی بخدا الان ی همچین سنی البته اگه ۱۸ هستی میگم ک گفتن این حرفا زوده والا

سوم از من میشنوی ب پسر جماعت نگو دوسش داری بزا اون خودش بیاد سمتت الانم گفتی اشتباه نکردی ولی بزا تو جواب دادن خودش پیشقدم بشه تو نگی بهتره

اینو وقتی ۳۵ تا۴۰ سالگی رو تجربه کرده متوجه حرفم میشی الان هرچی بگم اخرش عاشقی و حرف دلت پیش تراز حرف عقلته...موفق باشی گلم👏👏👏🌻🌻🌻

اگه مثبت باشه میرید تو رابطه گند زده میشه به کنکور

اگه منفی باشه دپرس میشی گند میزنه به کنکور

پس لطفا بیخیال بشین درست رو بخون

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

گلم اول اینکه انشالله تو کنکورت موفق باشیدوما گلم نگی منو نصیحت نکنیداا ولی بخدا الان ی همچین سنی ال ...

اولویتم کنکوره ولی عقلم الان مختل شده😔 خودمم ناراحتم واقعا

۱۹ سالمه و حق با شماست سنمم کمه

به خاطر همین میگم اگر حتی بگه نه راحت میشم از این سردرگمی نمیدونم واقعا

شما فرض کن جوابش منفیه ، قبولش کن و برو سر درست .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اولویتم کنکوره ولی عقلم الان مختل شده😔 خودمم ناراحتم واقعا۱۹ سالمه و حق با شماست سنمم کمهبه خاطر هم ...

چه جوابش مثبت باشه و چه منفی کل زندگیتو مختل می‌کنه و موفقیتت تو کنکور رو میاره پایین 

الان فقط کل تمرکزت رو بذار روی کنکور 

نه نمیخوام برم تو رابطه اصلا حتی مثبت باشه میخوام فقط تکلیفم مشخص شه

پس فکر کن جوابش منفیه 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم