2777
2789

می‌خوام دلمو بزنم به دریا به مامانم بگم شوهر می‌خوام 

حالم به شدت بده 

تو زندگیم چیزی به نام حریم خصوصی نداشتم اختیار خودمو ندارم پدرم خیلی خوبه ولی نیستش همیشه پیش پدر مادرشهر داغ یک مسافرت به دلم مونده 

ولی برام خب بابام همه چی میخره تا جایی ک می‌تونه 

ما بگیم نه هم گوش نمیدی ولی به این فکر کردی ازدواج تصمیم مهمه تا آخر عمربا طرف هستی خوردن خوابیدن گریه خنده و....پس باید آدم درستی انتخاب کنی دوسال سختی رو فدای یه عمر نکن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به شرطی که هولکی نشی و به هر قیمتی ازدواج نکنی بله با انتخاب درست شرایطت بهتر میشه . هر چند الان هم آنچنان حاد به نظر نمیرسه . مثلا سفر رو میتونی یه نفر مطمئن پیدا کنی با هم با تور برید . مادری خواهری دختر خاله عمه ای

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منکه هیچ خیری ندیدم نه از دوران جنین بودنم چون منتظر من بودن تا متولد شم جداشم بعد رفتم زیر دست پدر ناتنی ک برای بچه های خودش پدری نکرد برسه ب من اون از پدرم ک کلا ولم کرد نگفت برای ۳ ماه خوشیم بچه ای ب این دنیا آوردم پس وظیفه دارم بهش اون از مادرم ک همیشه فرق میذاشت عروس شودم ب حساب تمام اون اتفاق های خانه مادرم دوباره تکرار شود شوهر دارا اما خسیس بی محبتی بی مهر یک مسافرت توی این ۲۰ سال نه خانه مادرم رفتم نه ۲۰ سال متاهلیم  دعا کن بختت خوب باشه و آدم درست سر راهت قرار بگیره