2777
2789
عنوان

نمیخوام کفر بگم ولی کم کم دارم حس میکنم خدا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست

سلام عزیزدلم صبح بخیر🥰

بهت حق میدم ناراحت باشی...درسته گاهی ما انتظارشو نداریم و اتفاقاتی میوفته که حس میکنیم خدانیست مثلا کلی دعامیکنیم امانمیشه هی تلاش میکنیم نمیشه...اماخب دلیل داره علت داره جانم اینا دلیل نمیشه که منکر خدا باشیم....💌

ببین شک نکن که لازم بوده بببینی بشنوی حس کنی باگوشت وپوست واستخوانت

لازمه خدا این بوده اینارو بشنوی که بی علت هم نیست و شک نکن که متوجه میشی چرا اون روز میاد و شما میگی خدا بازم درست چید بازم کنارم بود....🦋💕

خانم معلم آینده💕🦋 

شما مگر از پشت گرده های زندگی تونم خبر دارید؟ یقینا خیر، ان شاءالله که حکمت هاشو خدا بتون نشون بده

امیدوارم

چون دیگه حوصله صبر کردم ندارم و طاقتم تموم شده قید همچیو میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونطور که خدایی اگه واقعا هست دلش میاد اینکارارو به بندش بکنه

عزیزم هر اتفاقی یه حکمتی داره که ماازدرکش عاجزیم بعدامتوجه میشیم وخداروشاکرمیشیم که چه خوب که نشد

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

میگن اگر هرروز یک امر رو مدام باخودت تکرار کنی چه خوب چه بد تمامی کائنات  دست به دست هم میدن برای انجام اون. پس مراقب افکارمون باشیم. انرژی های منفی دورمون رو دور کنیم. همیشه یک شمع دورمون روشن کنیم.  هرروز صبح دم در حیاط رو آب بریزین.  نمک بریزین.  اسفند دود کنید. تو این ایام ذکر زیاد بگین. انشالله که مشکلات همه حل بشه مشکل برا همه هست

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
امیدوارمچون دیگه حوصله صبر کردم ندارم و طاقتم تموم شده قید همچیو میزنم

دوست خوبم این داستان رو بخون

پادشاهی بود که وزیری داشت که این وزیر هر امری که رخ می داد ، می گفت «خیر است انشاء الله»

روزی بر سر سفره غذا پادشاه خواست با چاقو چیزی را ببرد ، اما دست خود را برید و انگشتش قطع شد ، بلا فاصله وزیر گفت «خیر است انشاء الله»

پادشاه عصابی شد و گفت او را به زندان بیاندازند ، هنگامی که وزیر را به زندان می بردند وزیر در راه می گفت «این که من زندان می روم نیز خیر است انشاء الله»

گذشت و بعد از چند روزی پادشاه به شکار رفت ، در آنجا به دنبال آهوی کرد و از سپاه خود جدا شد ، و فاصله گرفت ، و آهو هم از دست شاه فرار کرد ، پس خواست بر گردد که به قبیله ای وحشی برخورد کرد

آن قبیله پادشاه را گرفته و به قصد قربانی کردن برای خدایان خود بردند ، اما پس از اندکی او را رها کردند ، وقتی شاه علت آزادیش را جویا شد در جواب گفتند : ما برای خدایان خود مردی کامل را قربانی می کنیم و اینکه تو یک انگشت نداری باعث شد که از کشتن تو به عنوان قربانی صرف نظر کنیم و به دنبال مردی کامل الخلقة بگردیم

پس پادشاه شاد شد و به یاد گفته وزیز خود افتاد که می گفت «خیر است انشاء الله» ، پس زود به کاخ بازگشت و دستور داد وزیر را آزاد کنند ، سپس داستان را برای وزیر گفت ، وزیر لبخندی زد و گفت : گفتم که خیر است

پادشاه گفت ، خوب خیر اینکه دست من قطع شود معلوم شد ، حالا بگو در اینکه تو به زندان رفتی چه خیری وجود داشت

وزیر بلا فاصله گفت : اگر من به زندان نرفته بودم ، در روز شکار با شما بود و از آنجا که من شما را تنها نمی گذارم با شما به دنبال آهو می آمدم ، و آنگاه وحشی ها هردوی ما را زندانی می کردند ، و هنگامی که دست از کشتن تو برمی داشتند ، به سراغ من می آمدند ، و از آنجا که من بدنم سالم است ، جانم را از دست می دادم ،

پس پادشاه خندید و بر وزیر خود آفرین گفت

آری چنین است حکمت های خداوند

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
دوست خوبم این داستان رو بخونپادشاهی بود که وزیری داشت که این وزیر هر امری که رخ می داد ، می گفت «خیر ...

قشنگ بود خیلی

ایشالا برای منم همینطور باشه

چون من ادمی نبودم که بگم خدا نیست و از گفتن این ترس دارم و نمیخوام اینو بگم

ولی پس چقدر ناراحتم که اینطوری شد

آهنگ نردیکترازرگم روگوش کن درموردخداست

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ممنونم برای متنتونامیدوارم ، امیدوارم

خواهش میکنم عزیزم

خداخودش شاهده که من تک تک اینایی که گفتم رو حس کردم وتجربه شده برام....چیزهایی دیدم در زمانی که خداروصدامیزدم حلش کنه امامن دیدم باچشمای خودم...کلی ناراحت شدم اما خب الان متوجه شدم علتش چی بوده حالا میفهمم نگاه خدا یه جور خاصی به زندگی مابوده وهست

عزیزم هفت روز پیش داغی دیدم که برای دشمنمم نمیخوام باشه درسته که ناراحتم اما ببین خداهست حکمتش هست سایه اش وحضور کنارماعه از مادر مهربان تره

اینارو گفتم که فکرنکنی مشکلات برای شماست یااز سرخوشی اینارو بهت گفتم،فقط میخوام بدونی عزیزم که باید صبور باشی من روزانه دفترشکرگذاریمو بازمیکنم و خداروشاکرم شب هم باز معجزه بندگی دارم

حالم عالی میشه وتمام انرژی های مثبت به سمت من روانه میشن

پس الانم بلندشو و همت کن دفترتو بازکن خداروشاکر باش بنویس خدایاشکرت که....مطمئن باش هنوز چیزای زیادی در زندگیت هست که لازمه شکرشو بجابیاری🦋🥰💕💌

خانم معلم آینده💕🦋 

قشنگ بود خیلیایشالا برای منم همینطور باشهچون من ادمی نبودم که بگم خدا نیست و از گفتن این ترس دارم و ...

عزیزم الان همه ادما مشکل دارن، برای بیشتر آدما زندگی به تنگ اومده

ولی جز صبر کاری نمیتونیم بکنیم

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺍﺯ ﺻﺒﺮ ﻭ ﻧﻤﺎﺯ [ ﺑﺮﺍﻱ ﺣﻞ ﻣﺸﻜﻠﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﻭ ﭘﺎﻙ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺯ ﺁﻟﻮﺩﮔﻲ ﻫﺎ ﻭ ﺭﺳﻴﺪﻥ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ ﺣﻖ ] ﻛﻤﻚ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺻﺎﺑﺮﺍﻥ ﺍﺳﺖ

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

ان شاالله که به هرخواسته ای داری برسی،بهترینهابرات رقم بخوره

اینو همیشه بدون به مومیرسه ولی پاره نمیشه،گاهی درآخرین لحظه خدامیرسه دستت رومیگیره که خودت واقعاشکرگذارمیشی ومیگی دیدی که خداهواموداشت همیشه داشت منونگاه میکرد،مطمعن باش خدا همیشه هست ،گاهی برای رشد معنوی وتقرب به درگاه الهی ،انسان امتحان میشه

الان هم به جای این افکارمنفی،پاشوذکرولاحول ولاقوه الابالله العلی العظیم بخون،گره گشای تمام کارهاخداست،شیطون هم لعنت کن،شیطان هم فقط یه دعوت کنندست اجبارنمیکنه،ماانسانهابایدازش دورباشیم 

گاهی چه دلگیر میشوی

از خدا و گاهی چه بی اندازه

دلت برایش تنگ میشود؛

گاهی از حکمتش شاکی و

گاهی راضی؛

گاهی مشکوک و

گاهی مجذوب عدالتش میشوی؛

گاهی از رگ گردن به تو نزدیکتر و

گاهی دور میشود از تو؛

گاهی قدرتش درلبخند تو

جاری میشود و گاهی در گریه ات؛

خدا همان خداست،

کاش اینقدر ما

گاهی به گاهی نمیشدیم!

✾📚 @Dastan 📚✾