2777
2789
باشگاه که باشگاهه میتونی بدنسازی انتخاب کنی یا فیتنس یا یه رشته ورزشی مثل کاراته و..من میرم فیتنس

انقد تایپ کردم که نمیفهمم چی میگم 

منظورم‌همون رشته بود😂😂🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راجب چیه؟

یه رمان خیلی زیبا راجب دختری که افسردگی داره زندگی خوبی نداشته خودکشی می‌کنه و وارد یه دنیایی میشه و...

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

توی شرکت خصوصی کار میکنم خیلی اذیت میکنن حقیقتا همش با استرس اخراج دارم سر و کله میزنممی‌خوام یکم به ...

خودت رو اذیت نکن نمی ارزه 

ارامش یه چیز دیگست ک نمیشه با چیزی مقایسه کرد 

موفق باشی 

خودت رو اذیت نکن نمی ارزه ارامش یه چیز دیگست ک نمیشه با چیزی مقایسه کرد موفق باشی

مرسی گلی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اینم به لیست اضافه شد مرسی

😍♥️

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

۵بیدار میشم لباسایی که نیاز به اتو داره و شب قبل شسته شده اتو میکنم،ناهار میزارم.نماز میخونم،صبحانه میخورم،اگه کلاسام صبح باشه میرم مدرسه برمیگردم ،صرف ناهارو نماز بعد یکم خواب،بیدار میشم کلاس خطمو میرم میام شام میزارمو کارای خونه رو انجام میدم و همسر میاد دیگه با بچه ها سرو کله میزنیم تاشب😄

این لالوها هم میام نی نی سایت

اگه کلاسام بعدازظهر باشه که یکم فرق داره