2777
2789
قنادی ها که همشون از طب فولکلور استفاده می‌کنن که مصرف تخم مرغو کاهش بدن اون یا خیلیییی ارزون تر از ...

بله قبول دارم کیلیپش رو دیدم خدایی تا حالا چ آشغالایی خوردیم و ب خورد بچه هامون دادیم دختره من همیشه سماجت داشت فوندانت های رو کیک هارو بخوره از وقتی خودم قناد شدم میگه مامان ب همه بگو اینارو نخورن

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

قنادی ها که همشون از طب فولکلور استفاده می‌کنن که مصرف تخم مرغو کاهش بدن اون یا خیلیییی ارزون تر از ...

اشتباه تایپی شد خواستم بنویسم قنادی ها از ژل فولکس استفاده می‌کنن 😂

گوشی ها بعضی موقع یه اصطلاحاتی جایگزین میکنن آدم هنگ میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیس چرا؟ مثل کیک خامه ای فیلینگ میزنم دیگه. اول خامه بعد موز و گردو بعد هم یکم دیگه خامه روش بعدش ...

شما نون رولت آماده تا حالا خریدی؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

نه عزیزم خودم درست می‌کنم. نون رولت آماده مگه دارن؟

اره من نگرفتم ولی بچه ها میگن سرعت کارو خیلی میبره بالا 

منم مشتری هام کم هستنشما کارت بهداشت داری؟

نه هنوز اقدام نکردم چون اصلا جاییم اگهی کار نکردم چون فرو یخچال ندارم خودمم محدود برای اطافیانم کار میکنم  ان شالله وسایلم تکمیل بشه میگیرم به قنادای خونگیم کارت بهداشت میدن؟

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
۲۳۰؟شب یلدا بچه های ما از ۲۸۰ کمتر کیک نمیدادن من فقط ۲۶۰ میزنم توشون

این بخاطراشنایی ومشتری چندسالشم ارزونترحساب کرده بودچون من زیادبهش سفارش میدم الان تاعیدهوزچقدرمونده امامن سفارش شیرینای عیدم برا۲۸اسفندبهش دادم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

این بخاطراشنایی ومشتری چندسالشم ارزونترحساب کرده بودچون من زیادبهش سفارش میدم الان تاعیدهوزچقدرمونده ...

چ شیرینی سفارش دادی بهش عزیزم؟

چ شیرینی سفارش دادی بهش عزیزم؟

شیرینی فانتزی مربایی باقلواپسته قطاب لوزپسته شیرینی نخودی    ......‌

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖