2777
2789
من تازگیا انگار اصلا وجود خارجی ندارن برام. حتی وقتی سوال میپرسن خودمو به نشنیدن میزنم آنقدر کیف مید ...

اینکار رو نکن،من بچه لودم شلوغ نبودم اما فامیلمون بلانسبت شما عقده ای بود چون مادرش دوستم داشت حسودی میکرد میرفتیم خونشون محلم نمیداد،الان هممون بزرگ شدیم اون شرایط زندگیش بد شده کسی توی جمع حسابش نمیکنه،منی که کینه ای نیستم ببین چقدر بچگیم ناراحتم کرده با این حال میبینمش یاد کاراش می افتم اصلا دهنم باز نمیشه سلام بهش بدم،الان بچه هستن ولی بزرگ بشن یادشون نمیره

خدایاشکرت❤️🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم بعد میگفت چرا یه لحظه اخم کردی ناراحت شد خانمه

مامان خودمه مامانت😅

ولی عزیزم حرفتُ بزن. بعدم قبل اینکه مامانت چیزی بگه توپُ بنداز تو زمینش. بگو مامان چرا به خانومه حتی یه اخم کوچیک نکردی؟ توقع داشتم من برات مهم تر باشم تا اون🤣🤣

مامان خودمه مامانت😅ولی عزیزم حرفتُ بزن. بعدم قبل اینکه مامانت چیزی بگه توپُ بنداز تو زمینش. بگو مام ...

مادر با شعار صدتا مثل اون ارزش دل شکستن نداره ختم جلسه رو اعلام میکنه😂😂

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

اینکار رو نکن،من بچه لودم شلوغ نبودم اما فامیلمون بلانسبت شما عقده ای بود چون مادرش دوستم داشت حسودی ...

خب چیکار کنم؟ مجبورم حضورشونُ تحمل کنم.. خیلی فضولن و. نکبت و گاو و ابلهههههه خیلی سوالای بی ربط میپرسن خیلی خرابکارن وقیح و پر رو . فکر کن دختره صد بار بابای منو دیده بعد سری قبل که اومده بود خونمون میگفت این مرده کیه!.!🤮  یا یه سلام تو دهنشون نیست... من با بچه با ادب درست رفتار میکنم . بی ادبا رو نمیبینم اصلا. 

میتونی مقابله به مثل کنی بحثو عوض کنی و از خودش سوالای شخصی بپرسیاون موقع ساکت میشه

آفرررییییین

ریاضیش ضعیفه ازین به بعد فقط درمورد ریاضی و نمره هاش و این که نفر چندمه کلاسه تو این درس ازش میپرسم یا درمورد جوشای صورتش