2777
2789
عنوان

خرگوشم نفخ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست
من ب بچه خودم عرق نعنا و گلاب با سرنگ میدادمیه سوال درباره خرگوش دارمخرگوشها وقتی بدنیا میان، مادرشو ...

اگه بچه کمتر از یکماه داشته باشه و آدمیزاد هی بره بچسو دست بگیره و بوش بو آدمیزاد بده یا مراقبش نیست یا احساس خطر می‌کنه میکشتش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ب بچه خودم عرق نعنا و گلاب با سرنگ میدادمیه سوال درباره خرگوش دارمخرگوشها وقتی بدنیا میان، مادرشو ...

اگه گشنش باشه یهو شاید بخورتشون

باید شکمش سیر باشه که این فکرا به سرش نزنه یا اینکه استرس نگیره

ولی اگه با همه اینکارا دیدی تنفسش سخته، حتما ببر دامپزشک.

ممکنه مشکل از ریه اش باشه و اون نفخی که شما حس میکنی هم مربوط به ریه باشه.

کلا نوزادای حیوانات اگر حدا از مادر باشن، هفته اول عمرشون خیییییییلی مهمه وگرنه ممکنه خدای نکرده ازدست برن.

. همیشه باید گرم نگه داشته بشن ( کنارشون کیسه آب کرم باشه لای  پتو مثلا..یا حوله برقی زیرشون باشه البته اونم زیر لایه پتو )این حیاتیه،.... 

شیر خوردن و اینکه حتما ادرار و بخصوص مدفوع کنن مداوم باید زیرنظر باشه و یه لحظه ازشون غافل نشی.

بهترین کار اینه که ببری دانپزشک از نزدیک معاینه کنه مطمئن بشی مشکل فقط نفخه.

ولی من طبق تجربه زیادم، احتمال میدم شیرخشک غلیظه براش. روزای اول از دستور روی بسته هم رقیقتر باید درست کنی.

و اینکه واقعا عرق نعنا در حد یکی دو قطره بریز توی شیشه شیرش. دامپزشک اینو به من گفت.

ضمنا نوزاد حیوانات هم مثل نوزاد انسان بعد از شیر خوردن کمی نفخ میکنن یه مقدارش طبیعیه( شیرخشک کلا نفاخه). نوزاد گربه ها حتا آروغ هم میزنن‌.

بهترین راه کمتر کردنش اینه که حیوون رو همون فرمی که از مادرشون شیر میخورن قرار بدی و در همون حالت شیشه رو دهنش بذاری.. یعنی حالت روی شکم خوابیده و کمی شیب دار... مثلا کمی شیب دار بذار روی زانوت... یا روی پتوی پشمی که قلمبه کردی ...یا روی یه عروسک پشمالوی بزرگ مثلا.