2777
2789
عنوان

زلزلع شد😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی این دو دهه زندگی من ۳ بار زلزله دیدم😁👌🏻

منم برا من عادی بود چون قبلاً هم یه بار دیده بودم و بچه هام خیلی ترسیدم شوکه شدن ولی خدایی عکسا عملمن خوب بود از طبقه دوم زودتر از همه تو حیاط بودیم🤦

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

۲۵ ژانویه زمان قرار گرفتن سیارات در یک خط و شروع تغییرات قطبهای مغناطیسی زمین که باعث سونامی،فعال شدن کوه های آتشفشان،گسل های قدرتمند زلزله،جنگ ها و طلوع خورشید از مغرب که در احادیث پیش از ظهور امام مهدی ع به آن اشاره شده است خواهد شد.

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اره وای من با تیشرت بچه رو بغل کردم رفتم پایین فقط یه چادر لحضه آخر یادم اومد برداشتم

😰😰

چ شهری هستین

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
گفت چهارو نیم رشتربوده که

هرجا یچی میزنه تو کانال دانشگاهمون زذن۳.۹

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
توالان3/9 تو خواب متوجه شدی، اونوقت چندسال پیش شوهرم زلزله ی بالای 4 رریشترو تو بیداری گردن نمیگرفت، ...

🤣🤣🤣🤣