2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید پدر و مادر طرف نا اگاه بودن ی کاری کردن گناه اون بچه چیه

اون بچه هم به حرحال  به این راه کشیده میشه بخواد نخواد بلاخره پدر مادر نا آگاه دارن این بچه رو تربیت میکنن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
نمیگم نیست که، میگم چرا تعجب میکنید مرد پور.ن.ا.ستار شه؟

تعجب نمیکنیم اتفاقا مردا هرزه ترن اینهمه مرد متاهل خیانت کار الت بدست سرگردان که خودشونو روی زنشونو زنای دیگه تخلیه میکنن چی هستن؟

از همه زنا سواستفاده میکنن هرزه ان و هرجاییه دیگه

اتفقا زن از یک حد بگذره حیا براش مهم نیست میتونی بری ببینی ایرانو نبین ایران فقط چند درصد کره زمینو ...

مردا هرزه ترن فقط مردسالاری تو سره زنا کرده مردا خوبن زنا بد 

اون زن تن فروش با یمردی اینکارو میکنه تنها نیست اون مرد هم هرزس 

یا مردای خیانت کار متاهل 

آخه فقیرایی رو هم دیدم ک روزی چندبار میمیرن و زنده میشن ولی سراغ این بساط نمیرن

فک کن به دونفر میگن  این سنگو بلند کنی بهت پول  میدیم یکیشون میتونه اونیکی نمیتونه حتی هرزگی و خلاف و دزدی و کلاهببرداریو فحشا استعداد میخواد 

مردا هرزه ترن فقط مردسالاری تو سره زنا کرده مردا خوبن زنا بد اون زن تن فروش با یمردی اینکارو میکنه ت ...

اشتباه نکن مردا خیانت کارننو فلانو کار ندارم 

زنا به خاطر پول حتا اگه از این کار متنفرم باشن به خاطر خیلی از مشکلات تن به هرزگی میرنن شاید بعدها براشون عادت شه ولی از اول که اینطور نیست 

ولی مردا هرچقدرم مشکل داشته باشن تن فروشی نمیکن مطمئن باش اگه کاریم کردن به خاطر پول نمیکنن حاظر نیستن غرور شخصیتشونو کنار بزارن  ببین چقدر دیگه فلاکت زده تو سرشون که مجبور به این کارا شدن 

خیانت و هرزه بودنو اینا جدا مسئله من تن فروشیه... که مردا اصولا دست به همچین کاری نمیزنن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

اوایل مثل شما فکر میکردم در مقطع زمانی با یکی ازدوستان قدیمی ارتباط مجدد گرفتم.. اون زمان فهمیدم یه زن چقدر میتونه کثیف باشه.. شوهرمو دیده بودولی نمیدونست شوهرمنه.. فکرمیکرد یکی از کسبه محل.. خیلی راحت چندبار پیش من گفت مخ اینو نزنم زن نیستم.. منم اصلا بروز ندادم همسرمه.. سکوت کردم.. اونم تمام انرژی شو گذاشت جالبه خواهرشم تو این رقابت بود که اون میتونه یا خواهرش.. مدتی گذشت.. البته شوهرخودم از اونا بدتره ها.. ولی خب نمیخواست با دوست صمیمی من ارتباط بگیره.. گذشت.. تا اینکه دوستم گفت من اخرش نتونستم مخ این برقکاره رو برنم خواهرشم گفت خفه کارتو نیست کارخودمه.. خندیدم گفتم این بنده خدا زن و زندگی داره.. دوستم مطلقه بود خواهرش شوهرو بچه داشت.. هردوشون خندیدن گفتن زن و زندگی کیلویی چنده مردا الان فقط عشق وحال میخان.. به دستم گفتم حتی اگه زن و زندگیش من باشم؟؟ قرمز شدن.. دوستم گفت این یارو شوهر تو.. گفتم اره.. بازم باور نکردن.. ولی من اونجا فهمیدم یه زن شیطان صفت براش خانواده و این چیزا مهم نیست 

شوهرخودمم بارها بهم خیانت کرده وهفتاددرصد زن متاهل طرف مقابل بوده مجرد و مطلقه خیلی کم بوده