2777
2789

نامزدم یمدت پریشون بود هرکار میخواس بکنه جلو پاش سنگ میفتاد و چمیدونم از این حرفا ک من بهش میگم قسمت و سرنوشت

حالا ی دعانویس بهشون گفته ی خانومی دعا ب خوردش داده الان نامزدم داره میگه میدونم کیه همین کارو با داداشمم کرده بود تا دخترشو بگیریم الان دنبال باطل طلسمن

واقعیه بنظرتون؟چرا نمیتونم باور کنم واقعا طلسم و دعا هست؟

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم خیلی تو کارش گره میفته 

نزدیک پنجاه سالشه هنوز نتونسته ازدواج کنه به دلایل خیلی بیهوده ازدواجش به هم میخوره

دشمن هم خیلی زیاد داریم کل خانواده پدری چشم دیدن ما رو ندارن من هر چی به مامانم میگم این یکی طلسمش کرده قبول نداره حرفامو میگه من به این چیزا اعتقادی ندارم

پروفایل عکس خودم نیست
داداش منم خیلی تو کارش گره میفته نزدیک پنجاه سالشه هنوز نتونسته ازدواج کنه به دلایل خیلی بیهوده ازدو ...

نمیدونم واقعا خیلی عجیبه

ماعم خیلی دعوا داریم الکی تا مرز جدایی میریم ی کاربر تاپیک قبلم گف همون طلسم باعث جدایی میشه ولی بازم باورش سخته برام

نمیدونم واقعا خیلی عجیبهماعم خیلی دعوا داریم الکی تا مرز جدایی میریم ی کاربر تاپیک قبلم گف همون طلسم ...

نمیدونم اگر طلسم باشه میشه باطلش کرد؟ مامانم که قبول نداره خودشم همینطور 

آیا من میتونم بدون حضور اونها باطلش کنم

پروفایل عکس خودم نیست
نمیدونم اگر طلسم باشه میشه باطلش کرد؟ مامانم که قبول نداره خودشم همینطور آیا من میتونم بدون حضور اون ...

بخدا منم نمیدونم تا جایی ک اطلاع دارم از دعا نویسه ی چیزایی گرفتن مث نوشته با زعفرانو این چیزا میگ اون باطلش میکنه 

چندتا کاربرم تاپیک قبلم گفتن یسری روش برا باطل شدن داره زیادن بروبخون

من اعتقاد دارممثلا ما هم همیشه یه گرهی هست تو کارمون,هیچ خواستگاری نمیاد,اگه بیاد جواب نگرفته میرن, ...

انشاالله ک درست میشه همچی