کاش شما که اینقدر همدیگرو دوست داشتین،قسمت هم میشدین....الان شما ازدواج کردین؟؟؟دلتون براش تنگ میشه؟ ...
من نمیخاستمش عزیزم
هرگز
ن دلم تنک نمیشه
یحاهایی عقلم خدابود اماریسکم زیادمیکردم
الان کارم یجو جز مجوز زدن معاملاتی هم هس ریسک میکنم شدید تو کارم اما اغلب چون بافکر هس ضررم کمه
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام عزیزم من چند بار تلاش کردم عضو کانال خیاطی شما بشم ولی نمیشه. نمیدونم مشکل چیه ..میزنم روی گزی ...
عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن اونجا لینگ بفرستم
آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید
کاش شما که اینقدر همدیگرو دوست داشتین،قسمت هم میشدین....الان شما ازدواج کردین؟؟؟دلتون براش تنگ میشه؟ ...
بستنی میخرید واسم میاورد میزاش دم در شکلات تو روزبارونی هوس میکردم میرفت میخریدمیاور عروسک وو. ک نگم
بقران من ی نیسان عروسک باجهیزیه ام اوردم خخههخ میرفتم کلاس کامپیوتر تاخاستگارم برام عروسک برده میدادن بهم ازاونجا خخخخ اوه من زمونه ای داشتم واسه خودم انگشترطلامیخریدن ک من فصط محل بزارم خدایاشکرت ک سربه راه شدم
چطور میشود به یک شاخهی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿 چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود. اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆
پس خدا کمکتون کرده......کلا آدم اهل ریسکین.....امیدوارم بهترینها سر راهتون قرار بگیره و نصیبتون بشه. ...
فدات عزیزمـ ب همچنین
میتونی ازصدشروع کنی بندازی تو ظرف جوهرنمک یاوایتکس حتی قلک نخرهی طمع میکنی و سعیمیکنی بیشترجم کنی من ...
پول نقدندارم توکارتم هستن متاسفانه نمیتونم همشومیدم به ات واشغال
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
پول نقدندارم توکارتم هستن متاسفانه نمیتونم همشومیدم به ات واشغال
بده طلا دس دوم بپوش پل نقد ازصد ده شروع کن تودستت نباشه
من النگولیوانی خریدم اینقد از چیزای دیگم زدم یا مراقب لباسام بودم نو نگه دارم نخرم فقط شال عوض میکنم خخخ