2777
2789
من آخه چرا انقد ترسو بودم،خاک توسر اون ک انقد بی وجدان بود،ولی منکه کاری نکردم چرا انقد میترسیدم،،، ...

دیگ فکرشو نکن پول حروم خوردن نداره مطمئن باش یک جا از کمرش درمیاد 

شاید نمی‌دادی به خودت یک اسیبی میرسوند 

یا امام زمان قشنگ حقیقت رو. بگی یکی میره بالای دار یک بچه هم آواره میشه یک مرد هم به فکر خودکشی میوف ...

نه...منظورم اینه که بچه رو به سرپرستی گرفتن..پول زیادی به خانواده ای دادن که بچه رو نمیخواستن.میخواستن بچه رو بذارن سرراه یا بهزیستی.. .. زن وشوهر درجریانن

پارسا پسرمامان😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبای عید بود چون کارن ارایشگریه گفتم اون ۳روزه عیدو میرم خونه دوستم که بغل ارایشگاه بود پیچوندم با د ...

ازدواج کردین ؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

یا امام زمان قشنگ حقیقت رو. بگی یکی میره بالای دار یک بچه هم آواره میشه یک مرد هم به فکر خودکشی میوف ...

منظورش اینه که بچرو از پرورشگاه یا از کسی گرفتن الکی گفتن بچه خودمونه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نه...منظورم اینه که بچه رو به سرپرستی گرفتن..پول زیادی به خانواده ای دادن که بچه رو نمیخواستن.میخواس ...

خب خواهر بگو چقدر ناراحت شدم فکر کردم خانمه کاری کرده 

کار خیلی خوبی کردن خدا بهشون آجر و سلامتی بده 

حدود شیش سال پیش دونفر همزمان ... پنج سال تو رابطه بودم بعدشو خانوادم نفهمیدن حتی الان ک جدا شدم از ...

چرا ازدواج زیر سی حرومه؟😐حتما خودشونم خیلی هم باکلاس میدونن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
ی النگو داشتم پارسال برا لباسو تفریح فروختمش به خونواده ام گفتم اکن خاننمی که اومد خونه ارو نظافت کر ...

تهمت، خدا به دادت برسه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
نه...منظورم اینه که بچه رو به سرپرستی گرفتن..پول زیادی به خانواده ای دادن که بچه رو نمیخواستن.میخواس ...

این درسته یه رازه که کسی نباید بدونه ولی کلی ثواب کردن انشاءالله بچه خوبی بشه براشون و قدرشونو بدونه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
حدود شیش سال پیش دونفر همزمان ... پنج سال تو رابطه بودم بعدشو خانوادم نفهمیدن حتی الان ک جدا شدم از ...

ازدواج زیر سی سال حرومه؟؟!!!!!!!!!

کدوم شهری؟

اولین باره میشنوم!!!فکر نکنم کسی تا حالا شنیده باشه........