2777
2789
عنوان

یه کاربر متاهل که به نامزد من درخواست دوستی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 59 پست

حالا این روو شد ، توی مجازی نمیشه آدم طرفشو به کسی نشون بده رو هوا میزنن......... اونوقت ببین توی واقعیت و رفت و آمدا دیگه چه کثافتی موج میزنه ، ولی خیلیاشو آدم متوجه نمیشه! لعنت به هر چی آدم لاشیه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۹۶ یه گروهی بودم از همین  نی نی سایت ، خداشاهده از مجازی حسادت همو میکردن جر میدادن خودشونو یکی یه گل می‌گرفت از شوهرش، بماند که از اون گروه در اومدم بعدها هر چندتا گروهی که بود عضو شدم اوضاع همین بود اصلا مورد اعتماد نیستن اینجا کلی ناظر داره اینه اوضاع وای به روزی که سرخود هم باشن کاربرا

من بودم ابرو شرفشو از ی طریقی میبردم عکس نذاشته بود از خودش؟

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
من گفتم اتفاقابهم گفت که تو هر..زه ایبا تو ازدواج نمیکنه فلان

بگو هرزه توی لجن متاهلی که با وجود همسر آویزون مردا دیگه ای

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
من بودم ابرو شرفشو از ی طریقی میبردم عکس نذاشته بود از خودش؟

نه عزیزم

هیچی

فقط ب منم فحش داد رفت ..

اسکرینش هست 

چه التماس هایی میکنه

تورو خدا دلمو نشکن من دوست دارم

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

خیانتم میکنین با پسر مجردبه همجنستون خیانت نکنید

خیانت توجیه نداره سر خودت شیره نمال

من گفتم اتفاقابهم گفت که تو هر..زه ایبا تو ازدواج نمیکنه فلان

ایدی نی نی سایتشتم بده  چرا لوش نمیدی بهت گفته اینجوری

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
نه عزیزمهیچیفقط ب منم فحش داد رفت ..اسکرینش هست چه التماس هایی میکنهتورو خدا دلمو نشکن من دوست دارم

بگو میبخشم بشرطی که چتاتو به شوهرت نشون بدم

این سایت گاها آقا هست ولی با کاربری خانم همه حرف صحبتی میکند که بعد کلی پیام از نوع جملات متوجه میشی نوع صحبت کلام‌ نمی توند خانم باشد بعد اعتراف میکند که من آقا هستم .حالا اون خانم یا اون آقا درکل باید به عنوان تقلب یا جعل نگاه کرد.چیزی مشخص نیست

نه عزیزمهیچیفقط ب منم فحش داد رفت ..اسکرینش هست چه التماس هایی میکنهتورو خدا دلمو نشکن من دوست دارم

چه حرومزاده