2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 89 پست

توی دوره ای که گفتم به ما استاد تاکید می‌کرد که اتفاقا مچ گیری و اینا رو بزاری کنار یعنی شما فقط روی رفتار خودت تمرکز میکنی بعد به مرور طرفت تحت تاثیر قرار میگیره اصلا رفتارهای تکانشی و داد و بیداد جز از بین رفتن حرمت ها چیزی نداره... اگه ایتا داری کانال سید حسینی رو مدتی پیگیری کن عالیه عالی...یه سری از دوره هاش هم بنده خدا نذر فرهنگی برگزار میکنه یعنی هر چقدر دوست داری پرداخت میکنی حمایت عاطفی آخریش بود که خیلی ها تعریف میکردن ولی من دیگه درگیر زوج درمانی بودم شرکت نکردم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه شهر هرته؟ پس نیازهای شما چی؟ نکنه نمی دونه وظایفشو .بهش یاد اوری کن اما نه شب ، طی روز و جدی . ب ...

انقدر گفتم که خودم خسته شدم حتی تهدید به خیانت کردم

باور کن ذره ای اهمیت نداره 

بده کانالشو

توی گوگل سرچ کن آموزشگاه سید حسینی میاد بعدش برو داخلش عضو کانال ایتا بشو  اول دوره های رایگان رو بگیر دیدی خوبه برات بعدا دوره ها رو شرکت کن.من که اولش توی تبلیغ ایتا دیدم الکی عضو شدم ولی بعد مدتی دیدم چه خوبه حرفاش دیگه دوره شرکت کردم.با توصیه این و اون هم خودتو بیچاره نکن خیانت کن و طلاق بگیر و.... 😏

۶ماه این کارو کردم به هیچ جاش نبود بخدا منم آدمم نیاز دارم پس چکار کنم من

میدونم چی میگی ولی فرض کن مجردی فرض کن جداشدی 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪