2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد شده😭

2193 بازدید | 89 پست

دلم گرفته از قسمتم چرا باید شوهر من اینجور می‌بود خیلی وقته رابطه نداریم حالا اون بدرک دلم لک زده برای یه بغل قبل خواب

شبا ساعت ۳میخابه میشینه پا گوشی منم که بچه مدرسه ای دارم دخترمو باید ۶بیدار کنم نمیتونم تا ۳بشینم خیلی وقته شبا تنها میخوابم

دیشب خیلی دلم بغل میخواست دلم نیومد بخوابم گفتم یه شب بی خوابی آدمو نمیکشه بزار برم بشینم پیشش ۳باهم بخوابیم

رفتم سالن دیدم منو دید هول شد زود گوشیو زد رفت تلگرام فهمیدم باز میخواسته خود ارض ا ی ی کنه اکثر شبا میکنه نمیدونم چرا

خلاصه به روم نیاوردم نشستم تاساعت ۲ شدش معلوم بود خوشش نمیومد از حضور من میخواس تنها باشه که راحت هرکار میخواس بکنه آخر دید بخاب نیستم پاشد برق هارو خاموش کرد رفت برای خاب منم دنبالش رفتم با ذوق گفتم آخ جون  امشب تو بغل میخابم هیچی دیگه دراز شد بغلم نکرد پشتشو کرد خابید گفتم پس چته گفت برو حوصله ندارم بگیر بخاب

مثل یخ وا رفتم خیلی دلم شکست

بابا مردم از تنهایی به کی بگم😭چکار کنم با این بشر چقدر بی محل کنم و آخرش باز پا پیش بزارم

اصلا به هیچ جاش نیس قهرمن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا طلاق

یا خیانت

یا مشاوره با فردی باتجربه

یا هم هیچی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

مرداهمینن تا زمانی ک انقد جدی بشیو محلشون واقعا نذاری تمام فکرت خودت باشی ب خودت برسی  سمتت نمیان البته این شامل حال بعضیانمیشه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

خب چرا اخه مشکلی دارید باهم؟؟؟

نه والا بعد بچه اینجور شد گفتم لابد من مشکل دارم بعد زایمان بد شدم رفتم عمل تنگی واژن کردم الان بیشتر از دوماهه  فعلا که هیچ انگار ن انگار