2777
2789
عنوان

شوهر حیوونم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست
همه مردا مثل همین..بری حتی برا گفت وگو و حل مشکل دست بالا مبگیرن.منم یکی دارم بدتر مال تو..هیچکس حرف ...

هه این الان اینجوری شده بخدا منم ادممم‌خب همش ۲۰سالمه تو اوج جوونی پیرم کرده

خدایا شکرت✨🤍

چرا میزنه چرا برا هم اعصاب نذاشتین خیلی کلی تعریف کردی نمیشه قضاوتی کرد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه مردا مثل همین..بری حتی برا گفت وگو و حل مشکل دست بالا مبگیرن.منم یکی دارم بدتر مال تو..هیچکس حرف ...

کجا همه مردا مث همن عزیز

والا من ن از پدر و برادر کتک خوردم ن از شوهر 

مشکل اینجاس ک کتک میخورن بعضیا هیچ حرکتیم نمیکنن 

من اگ کتک بخورم یه قشقرقی بپا میکنم ک طرف ب غلط کردن بیفته..حتی بخاطر زدن ی حیوون یروزی بازخواست میشیم چ برسه ب آدمیزاد

هه این الان اینجوری شده بخدا منم ادممم‌خب همش ۲۰سالمه تو اوج جوونی پیرم کرده

من فک کردم اگه 27 ازدواج کنم هم من عاقل ترم هم طرفم ک بالای سی بود.اشتباه..بعضی مثل فولادن تغییر ندارن..منم روحا جسما دارم پیر میشم..مواظب خودت باش

کجا همه مردا مث همن عزیزوالا من ن از پدر و برادر کتک خوردم ن از شوهر مشکل اینجاس ک کتک میخورن بعضیا ...

منظورم تغییر اکثر مردان تغییر نمیکنن..کم پیش میاد ب خاطر زن و بچه مثل انسان برخورد کنند..شما خداروشکر خوب گیرت آمده.. شوهر من اگه بری برا گفت و گو بعد دعوا دلیل چرت تحویلم میده تو رو مقصر می‌دونه..اصلا دلیل دعوا عدم حمایت و الویتش ب منه..

وقتی که کتک بخورین چیکار میکنین دوست پسرم یه بار منو زد

غلط میکنه اون خر کی باشه ک بخواد بزنه میزدی تو دهنش ک پرخون شه و خدافظ..این دیگه خیلی حرص خوردن داره

شکایت،جدا شدن،پرتش کن بیرون از زندگیت

من حتی اگ مقصرم باشم طرف حق نداره روم دس بلند کنه...

خدا زبون داده ک اگ مشکلی هس با حرف زدن حل شه